<

Окупанти масово вивозять родини з Херсону

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:44 | 10.08.2022 / Новини / /
Перегляди
419
/ коментарі 3

Ситуація на Херсонщині стабільно напружена. Тривають активні бойові дії. Багато сіл, що знаходяться біля лінії фронту, потерпають від постійних обстрілів.

Про це йдеться на сторінці Херсонської обласної державної адміністрації у фейсбуці.

На Херсонщині окупанти публічно обговорюють проведення фейкового референдуму. Вони “залякують” місцевих “проблемами” у разі ігнорування так званого “референдуму”.

“Внаслідок нещодавніх ударів ЗСУ по Антонівському та Каховському мостах в окупантів почалася паніка. Вчора Антонівський міст був оточений з обох боків, місцевих жителів не допускали. Також через ці події почався масовий вивіз родин військових рф, які жили у Херсоні”, – йдеться у повідомленні Янушевича.

Також окупанти намагаються створити картинку початку навчального року в захоплених освітніх закладах Херсонщини. Від тактики терору вони перейшли до підкупу. Батькам, які погодяться віддати своїх дітей до захоплених шкіл, пропонують щомісячно платити 4 тис. грн.

Окупаційна влада збільшила кількість пунктів видачі “грошової допомоги” на Херсонщині. Це робиться для збору особистої інформації місцевих.




коментарів: 3
  1. А де ті родини там взялися ,що разом з кацапськими солдатами прїхали ,чи як ?

    • Ти шось про військо Саши Македонського знаєш?
      Якби знав – то таких дурних питань не задавав, чудо продажне :)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа