<

Охоронець «Бєдронки» у Польщі жорстоко побив українця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 26.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
9
/ коментарі 3

23-го листопада у Кракові охоронець супермаркету «Бєдронка» побив українця, звинувативши його в крадіжці.

Про це пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на tvp.info.

Зазначається, що охоронець магазину жорстоко побив українця, звинувативши його в крадіжці. Як виявилося пізніше, постраждалий нічого не крав.

Зі слів українця, він прийшов до супермаркету купити подарунок на 15-річчя своєї сестри. За покупки розплатився на безготівковій касі й вийшов з магазину. Дійшов майже до зупинки транспорту, коли його наздогнав охоронець та вдарив по спині й почав хапати за руки.

Після цього охоронець повалив постраждалого на землю та одягнув наручники. При цьому він душив коліном чоловіка, який лежав обличчям в тротуар. Свідками інциденту були перехожі, однак ніхто з них не втрутився.

На прохання постраждалого пояснити, що відбувається, охоронець почав кричати і приснув йому в обличчя газовим балончиком.

Далі постраждалого завели в середину магазину, де виявилося, що він має чек. На місце викликали поліцію. За словами постраждалого, ніхто перед ним не вибачився: ні охоронець, ні керівник магазину.

Пізніше мережа «Бєдронка» прокоментувала інцидент та повідомила, що охоронець, який безпідставно побив українця, більше в них не працюватиме.




коментарів: 3
  1. “Прийшов до супермаркету купити подарунок на 15-річчя своєї сестри.”- а Ви говорите у нас карантин?

  2. Там в охорону таку патологічну шваль наймають, що просто повний ПЕ… А зокрема в бедронках – здебільшого чеченці. Вислужуються як можуть

  3. Я извиняюсь перед побитым человеком за дибила охранника,к сожалению нас в Польле не то,что не ждут,-,,нас здесь ненавидят и предвзято относятся на каждом шагу,на себе проверила,тоже побил мужик поляк меня не зачто !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер