<

“Океан Ельзи” презентувала кліп на пісню “Мить”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:25 | 5.12.2015 / Новини / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

4 грудня, відбулася презентація кліпу на нову пісню “Мить” української групи “Океан Ельзи”. Відео було опубліковано на офіційному каналі колективу в Ютьюбі.

Фронтмен і автор пісні Святослав Вакарчук поділився історією створення нової композиції на сторінці групи у Фейсбуку.

“Я не дуже часто розповідаю про те, як пишу свої пісні. Але “Мить” – особлива композиція. Її історія важлива для мене не менше за саму пісню. А може, навіть і більше”, – поділився автор.

“Мить” була написана в лютому 2015 року лише за 15 хв. “Лютий 2015 року. Новини зі сходу України надходять зі страшними цифрами поранених і загиблих. А за кожною цифрою – чиєсь життя, чиясь доля! Складно уявити, що здатна відчувати людина на війні, про що думає важко поранений, коли розуміє, що це, можливо, останні хвилини його життя. Я не міг заспокоїтися, поки не написав цієї пісні”, – згадує Вакарчук.

Композиція була написана майже повністю – не вистачало лише завершального рядка, який лідер “Океану Ельзи” дописав після візиту в госпіталь в травні цього року. Він познайомився із солдатом, якому осколком відірвало руку і який після цього чотири дні провів на морозі на самоті. Лікарям довелося ампутувати кінцівку, а разом з нею і обидві відморожені стопи.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер