<

Огляд подій минулого тижня очима українських телеканалів від 25.01.2015

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:00 | 26.01.2015 / Новини / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

До вашої уваги головне що сталося за тиждень в Україні і не тільки. Події, факти й розслідування очима корреспондентів з усього світу.

Подробиці тижня

Ситуація на фронті. Про неї на цьому тижні не можна не сказати. Другий тиждень важких боїв. Українські сили утримують всю лінію фронту. Якою ціною – обов’язково поговоримо сьогодні.

– Обговоримо теракти. не тільки страшний, маріупольський, а й ті, що відбуваються останні кілька місяців у Харкові, Одесі. Чи чекати їх в інших містах? Експерти ж кажуть про таку небезпеку.

– Що відбувається з гривнею? І чи правда, що “закордон нам допоможе”, як обіцяли в Давосі?

ТСН.Тиждень

Теракт у Маріуполі, знищення сіл і містечок Луганщини, доля Донецького аеропорту, коментарі української влади, можливий наступ Росії, реакція світу та інше.

Факти тижня ICTV

Російська пропаганда продовжує атакувати психіку своїх громадян. “Найсмачніші” фейки тижня збирав Сергій Смальчук.

Україна, заради миру, має відвести артилерію. Це було головною тезою Росії на зустрічі міністрів закордонних справ так званої «норманської четвірки». Виходить, Росія готова обговорювати тільки вигідний для неї варіант. Позиція така: якщо ви не приймаєте наших умов, ви проти встановлення миру. Російські сценарії розбирав Микола Терельов.

Аби залякати й посіяти паніку нині вчиняються теракти у містах на сході країни. Наймасштабніший вибух стався у Харкові, біля приміщення Московського районного суду. На щастя ніхто не загинув, але 14 людей були поранені. Хто стоїть за цим? Мирослав Ганущак розбирався на місці.

В Україні почалася перша хвиля мобілізації. Загалом їх буде три. За 210 днів мобілізувати планують понад 100 тисяч людей. Паралельно мобілізації в країні розгортається кампанія з протидії їй. Охочих зірвати формування обороноздатності України вистачає. У кого є шанс отримати повістку? Розбирався Максим Крапівний.

Цього тижня бойовики активізувалися по усій лінії фронту. Оголосили наступ на Маріуполь, і обстріляли місто. Навколо Дебальцевого намагалися замкнути кільце. Вирівняти лінію захопленої території намагалися і на Луганщині. На Бахмутському шляху розгорнулися справжні важкі бої. В епіцентрі опинилася Тетяна Штан.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок