<

Офіцером Поромівської громади працює Володимир Гіль із Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:53 | 1.10.2020 / Новини / , /
Перегляди
89
/ коментарі 3

Капітан поліції Гіль Володимир Петрович один із перших поліцейських офіцерів громад, які почали служити в об’єднаних територіальних громадах Волинської області.

Народився та проживає Володимир Гіль у місті Нововолинську. Після закінчення школи у 2003 році його призвали на службу у Збройні Сили України, а саме в Окремий президентський полк імені гетьмана Богдана Хмельницького. Після звільнення з військової служби він протягом тривалого часу працював в приватних охоронних фірмах міста Києва. Під час чого також закінчив вищий навчальний заклад за спеціальністю право, – повідомляють на фейсбук-сторінці Іваничівського відділення поліції.

В 2010 році Гіль вирішив продовжити свій життєвий шлях, присвятивши його правоохоронним органам, а тому вступив у Волинське училище професійної підготовки працівників міліції УМВС України у Волинській області.

Після закінчення навчання в 2011 році його було призначено дільничним інспектором Нововолинського міського відділу міліції. Та уже в 2011 році він продовжив свій трудовий шлях у слідчому відділенні Іваничівського відділення поліції.

В 2019 році Володимир Гіль взяв участь проєкті «Поліцейський офіцер громади» де після проходження спеціального відбору, а саме тестування, співбесіди із залученням представників громади, а також поліграф. Де після проходження спеціального навчання приступив до служби в своїй громаді та відтепер 24 години на добу, 7 днів на тиждень поліцейський громади стежить за правопорядком на підзвітній йому території.

На даний час Володимир Гіль обслуговує Поромівську об’єднану територіальну громаду.

Громадяни, які потребують допомоги у вирішенні проблемних питань, що відносяться до компетенції Національної поліції України та проживають на відповідній території можуть звертатися до поліцейського офіцера громади Гіля Володимира Петровича, щопонеділка з 9:00 до 15:00 – прийомний день на поліцейській станції, що знаходиться в селі Бужанка у приміщенні будинку культури або за телефоном +38067732525.




коментарів: 3
  1. Стаття до чого? )) напишітт,що досяг,кого затримано і т.д. смисл статті в чому?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок