<

Один не був пристебнутий, інший їздив без документів: на Волині водії пропонували патрульним хабарі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 15.04.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

На стаціонарному посту патрульної поліції, що знаходиться на автомобільній дорозі М-07, 14-го та 15-го квітня зупинили водіїв, які намагались «відкупитись» від правоохоронців: один за 300 гривень, інший за 50 доларів США.

Про це інформує пресслужба патрульної поліції у фейсбук.

Так, 14-го квітня близько 16-ї години дня, на стаціонарному посту патрульної поліції, що знаходиться на автомобільній дорозі М-07, було зупинено водія ВАЗ за порушення правил дорожнього руху: той не був пристебнутий паском безпеки та перевозив 5-річного сина без спеціальних засобів.

Пояснивши суть порушення, патрульні почали оформляти на нього адміністративні матеріали. Однак чоловік з цим не погоджувався, просив “нічого не писати за винагороду”. Врешті, поклав неправомірну вигоду у розмірі 300 гривень за непритягнення його до відповідальності. Після такого вчинку громадянина затримали і на місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Також неправомірну вигоду пропонував патрульним на цьому ж посту вранці 15-го квітня водій Peugeot.

З самого початку, керуючи автомобілем, чоловік не виконав вимогу дорожнього знаку “проїзд без зупинки заборонено”. Зупинивши порушника, інспектори виявили в нього ознаки сп’яніння, при цьому, останній не мав при собі відповідних документів для керування транспортним засобом.

Аби уникнути відповідальності, водій запропонував поліцейським неправомірну вигоду у розмірі 50 доларів, поклавши їх на стіл в приміщенні стаціонарного поста. Після цього викликали слідчо-оперативну групу.

Обом чоловікам, які пропонували неправомірну вигоду, загрожує кримінальна відповідальність.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця