<

Одразу 8 виконавців представлятимуть Україну на фестивалі Sziget

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:42 | 4.08.2015 / Новини /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Одразу 8 українських виконавців будуть виступати на цьогорічному фестивалі Sziget, що відбудеться 10-17 серпня в Будапешті. Це найбільша кількість музичних груп з України за 22-річну історію фестивалю.

Цьогорічні квитки на Sziget Festival розпродаються так само швидко, як і в минулому році, коли було побито всі попередні рекорди і досягнуто солд-ауту. До фестивалю залишається менше двох тижнів і квитки зі знижкою доступні лише до опівночі 31 липня, тому запрошуємо фанів Острова Свободи придбати їх до п’ятниці, – пише Inspired

За словами головного організатора фестивалю, Кароя Герендая, цього року Sziget готовий прийняти рекордну кількість відвідувачів – понад 400 000. «Цього року нам вдалося реструктурувати фестивальну територію таким чином, що вона стала здатною розмістити навіть більше гостей, ніж це необхідно», – сказав він.

«Основна статистика є чудовим індикатором того, над чим ми зараз працюємо: у нас виступатимуть артисти із 47 країн і вже продано квитки для гостей з 89 країн. Тож Острів Свободи стане справді міжнародним, можливо – найінтернаціональнішим місцем на Землі протягом цього тижня!» – додав Герендай.

Цього року на Sziget – найбільша кількість українських виконавців за всю історію фестивалю.

Дахабраха

12 серпня, 18:15, MasterCard World Music Stage

3171-640x397

Етно-хаос гурт Дахабраха, який уже давно визнаний не лише в Україні, а й у світі, вдруге виступатиме на фестивалі Sziget: минулого разу це трапилось у 2013 році. Виступ Дахабраха традиційно збере всіх українських відвідувачів фестивалю, а також поціновувачів етно-музики з інших країн.

ONUKA

11 серпня, 20:00, British Knights Europe Stage

4_225d568a2cefc7ee4c0f691c28a64eeea6755641-640x346

Одна з найбільш знакових виконавців молодої української сцени, ONUKA стала переможцем відбору українських гуртів, який організовували автори Sziget у нашій країні.

Група отримала більшість голосів журі в ході фінального голосування українського відбору, який завершився концертом в київському Sentrum вчора ввечері. Серед інших претендентів на виступ в Угорщині були групи Brunettes Shoot Blondes, The Maneken, Tape Flakes, Atomic Simao, AtmAsfera, Epolets, The Substanse, та Anna-Maria.

Спеціальний конкурс для українських артистів почався у березні 2015 року: кожен бажаючий гурт спочатку мав подати свою заявку через спеціальний сайт, після чого в голосування вступали слухачі та прихильники цих гуртів.

Гайдамаки

15 серпня, 17:00, British Knights Europe Stage

629524-640x427

Гайдамаки – один з перших гуртів, який представляв Україну на фестивалі. Після свого виступу в 2009 році вони знову повертаються на Sziget, щоб зіграти нову програму та показати себе у новому складі.

Campfire

Campfire – це спеціальний майданчик для артистів-початківців, який збере всіх прихильників акустичної та приємної музики – як у вашому колі друзів біля вогню. Цього року на майданчику виступатимуть одразу два українські виконавці, Stas Derkach & Bohdan Matviychuk (12 серпня, 24:00), та Golden Brown i The Same Toy (13 серпня, 01:00).

Magic Mirror

Квір-сцена під назвою Magic Mirror – це місце для різноманітних вар’єте, запального диско до ранку та танцювальних шоу. Україну на цій сцені цього року представлятимуть також двоє артистів, пол-денсер Алекс Щукін і еквілібрист Сергій Тімофєєв (12 серпня, 23:00).

З детальним розкладом виступів усіх сцен та всіх артистів можна ознайомитись на офіційному сайті фестивалю Sziget.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа