<

Одна жінка з’їла бюлетень, а інша – прикинулась мертвою: курйозні випадки на парламентських виборах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:19 | 21.07.2019 / Новини / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

21 липня під час виборів до Парламенту в Україні не обійшлося без курйозних випадків.

Виборці з пістолетами, голосування у темряві та бюлетені у каструлі – на дільницях в усій Україні не бракує нестандартних ситуацій. Про це повідомляє ТСН.

Так, на Кіровоградщині каструлю використали замість сейфу для бюлетенів. Документацію поклали до 20-літрового баняка та опломбували його.

У Дніпрі на одному з округів біля виборчих дільниць влаштували розпродаж солодощів за 5 копійок за пакунок. Продавці безпосередньої агітації не проводили, проте напередодні один з кандидатів обіцяв віддячити виборцям за їхню активність.

У Харкові одразу 14 дільниць перевіряли через повідомлення про “замінування”. Голосування там призупинили, але людей не евакуйовували. Вибухотехніки  на кожній  дільниці працювали  приблизно пів години. Вибухівки не знайшли. В Одеській області аналогічна ситуація склалася на 13 дільницях.

У Рівному на кількох дільницях зникло світло. А приміщення однієї з них – без вікон. Хтось підсвічував собі телефоном, комусь члени комісії простягали в кабінку руку з ліхтариком.

На Житомирщині– 23-річна голова ДВК запізнилась на дільницю. Через це та відкрилась на годину пізніше.

А у Миколаєві та Коростишеві біля дільниць затримали групи озброєних молодиків. Що вони там робили – не пояснили. Під час обшуку в них знайшли пістолети. Усіх забрали до райвідділка.

У Львові 4 години тривав скандал за участю 94-річної виборниці, під час якого вона навіть встигла заснути. Зрештою бабуся порвала та з’їла свій бюлетень.

У Києві на дільниці жінка спробувала вдати з себе мертву. Як зазначається, вона забула паспорт для голосування, і їй відмовили у видаванні бюлетеню. На відео з місця інциденту видно, як жінка голосно кричить, а потім різко падає на підлогу.

https://twitter.com/kievtypical/status/1152946821058256897




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер