<

Одеситка задушила подушкою власне немовля, бо “морально виснажилася”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:45 | 13.10.2017 / Новини /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

В Одесі 28-річна жінка позбавила життя свою трьохмісячну дитину, задушивши її подушкою.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

На спецлінію 102 звернувся 31-річний чоловік та повідомив, що його дружина скоїла вбивство їхньої доньки. На місце події негайно прибули правоохоронці.

В одній із кімнат квартири, в якій мешкає подружжя, співробітники поліції виявили тіло вбитої дитини. Також у квартирі знаходилась і мати немовляти, яку одразу затримали та доставили до Шевченківського відділення поліції Приморського відділу поліції в м. Одесі.

При проведенні допиту жінка пояснила, що після народження дитини вона відчувала моральне виснаження, їй здавалось, що вона здійснювала поганий догляд за донькою. У злощасний день жінка прокинулась із думкою про вбивство своєї дитини, а вже увечері довела свій злочинний намір до кінця, задушивши немовля подушкою.

Також правоохоронці встановили, що напередодні жінка хотіла звести рахунки із власним життям, прийнявши велику кількість снодійного, однак покінчити життя самогубством їй не вдалося – таблетки не подіяли.

По вказаному факту слідчими розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Жінку затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер