<

Очільника профспілки гірників України та нардепа Волинця оголосили в розшук, – НАБУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 24.11.2022 / Новини / /
Перегляди
642
/ коментарів 6

Національне антикорупційне бюро України оголосило у розшук народного депутата Верховної Ради IX скликання, лідера Незалежної профспілки гірників України Михайла Волинця.

Його підозрюють у внесенні недостовірних відомостей до е-декларації за 2020 рік загалом на майже 1,79 млн грн. Про це повідомляє Національне антикорупційне бюро України. 

“НАБУ розшукує народного депутата України IX скликання, підозрюваного у внесенні недостовірних відомостей до е-декларації за 2020 рік загалом на майже 1,79 млн грн”, – йдеться в повідомленні.

До слова, 17-го листопада НАБУ і САП повідомили йому про підозру.




коментарів: 6
  1. Нащадок совкової прфспілки інакше збагатитися не міг ,союз навчив цих функціонерів жити в роскошах за рахунок внесків роботяг і тісної співпраці з комуністичними керівниками .

  2. Один голова НПГУ згадував за ЄСВ шахтарів, а зараз хочуть знов присадиьи, тому що венгрін знову знайшов лазійку в офіс Президента. Ратиці і юзефовичу взагалі нас….и на ЄСВ шахтарів, вони собі все зробили…

  3. То ж так. Всім смотрящим заважає Волинець. Кропача пока нема, то знову венгрін намалювався на тих самих шахтах. Шахту бужанську приїхали піднімати зі всієї України “фахівці” (ні ще є пару місцевих), ще трохи і піднімуть так, що й шахти не буде. Тільки 9-ту ніяк не получається взяти і втопити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа