<

Очільник волинської обласної держадміністрації відповів екс-губернатору Одещини Міхеілу Саакашвілі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:34 | 23.03.2017 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Очільник волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик рекомендував лідеру «Руху нових сил» та екс-губернатору Одещини Міхеілу Саакашвілі звернути увагу на стан одеських доріг за час його губернаторства.

Про це стало відомо 23 березня під час робочої зустрічі з профспілковими організаціями вуглевидобувних підприємств області, – пише ВолиньPost.

Під час обговорення питання профспілок Володимир Гунчик зауважив, що не має права втручатися у роботу профспілок та об’єднань. Та у будь-якому випадку губернатор готовий до діалогу. Не забув при цьому він згадати і недавній візит Саакашвілі на Волинь.

«Я приїду на «Бужанку», з усіма зустрінуся, поговорю. Тільки не так як Саакашвілі, коли приїжджав, а поговорю по-іншому», – зауважив Гунчик. Губернатор уточнив, що за 3 роки роботи вже навчився вільно розмовляти із шахтарями.

Він наголосив, що не збирається робити «показухи» і «шоу, коли стоять 4 шахтаря обідраних, і біля них 4, одітих з іголочки, а всі дивляться».

«І приїхав чоловік, понімаєш, з Запоріжжя, і починає розказувати, що робити прем’єр-міністру, міністру вугільної промисловості і голови адміністрації. А потім ми дивимося, як Саакашвілі розказує, які дороги погані на Волині. А цей чоловік стоїть біля нього. Я все це бачу», – зауважив Гунчик, натякаючи на соратника Саакашвілі, бізнесмена Максима Іваніщева.

Тому «шановному свому колезі бившому» порадив подивитися, які були дороги в Одеській області в часи його губернаторства.

«Не нада перетворювати роботу нашу з вами по боротьбі за волинську вугільну галузь в політичні якісь течії», – знову звернувся губернатор до представників шахтарських профспілок.




один коментар
  1. Таке враження,що йдуть дебати в кого що гірше було чи є.Ви нам краще дайте і тоді вже можна буде про щось гороворити

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер