<

Очільники МОЗу та Мінфіну подали у відставку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:54 | 30.03.2020 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ коментарів 6

Нардеп від “Європейської солідарності” Ірина Геращенко стверджує, що міністр фінансів Ігор Уманський та охорони здоров’я Ілля Ємець подали у відставку.

“Глава Міністерства охорони здоров’я Ілля Ємець та голова Міністерства фінансів Ігор Уманський подали у відставку”, – повідомила депутат у фейсбуці.

“Місяць пропрацювали міністри фінансів і охорони здоров’я, й вже подали у відставку – в розпал коронавірусу.

На нараді керівництва ВР відбувається зустріч з кандидатами на посади міністра енергетики Ольгою Богуславець, охорони здоров‘я Максимом Степановим і фінансів Сергієм Марченком.

Всі вони колись працювали в команді Порошенка на різних посадах. Тобто лава запасних у Зеленського настільки мала, що там навіть немає вже на кого міняти провальних міністрів”, – додала вона.

Геращенко зазначила, що запитала в Богуславець про її ставлення до торгівлі енергоносіями з РФ, яку запровадила нинішня влада.

“Пані Ольга сказала, що це було помилкове рішення, яке дорого обійшлося українській економіці. Як мінімум 2 млн тонн вітчизняного вугілля залишилися не використаними через цю лобістську поправку Геруса і слуг, в той час як потрібно створювати такі умови ринку, коли будуть задіяні наші підприємства”, – відповіла Богусловець

Раніше співрозмовники у “Слузі народу” заявляли, що міністрів охорони здоров’я Іллю Ємця і фінансів Ігоря Уманського скоро можуть звільнити.

На заміну Ємцю вже розглядають кандидатуру голови Одеської облдержадміністрації часів Порошенка Максима Степанова

За даними УП, Ольга Богусловець може стати міністром енергетики. Вона має добрі стосунки з чинним прем’єром Денисом Шмигалем, який до призначення в Кабміні з 2017 року працював на керівних посадах у “ДТЕК Західенерго” та Бурштинській ТЕС.

Кандидатом на посаду міністра фінансів є колишній заступник глави Адміністрації президента, колишній заступник міністра фінансів Сергій Марченко.




коментарів: 6
  1. Тільки у нас міністри, як страуси, як навантаження то голову в пісок хочуть лише за так гроші гребти, працювати не царське діло

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа