<

Обираємо шапку на зиму: повідомили, які моделі в моді, з чим надіти і на що звернути увагу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:20 | 15.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
1045
/ Коментарі відсутні

Осінь наближається до свого логічного завершення, а це значить, що пора утеплюватися. Якщо хтось до цих пір не вирішив, в якому одязі буде ходити по вулиці найближчим часом, то варто звернути увагу на пуховики, дуті та стьобані куртки. А для завершення образу і максимального комфорту знадобиться стильний головний убір.

TheLime підібрав для наймодніші варіанти зимових шапок цього року.

Взимку модниці найчастіше віддають перевагу пуховикам, до яких ідеально підходять в’язані шапки. 

Багато панянок помилково вважають, що такі шапки їм не йдуть через те, що голова стає ніби прилизаною. Для того, щоб уникнути такого ефекту, вибирайте шапки з об’ємною в’язкою або з відворотом.

Також залишаються в моді шапки з помпонами як з ниток, так з натурального хутра. Ці варіанти також поєднуються з пуховиками, дутиками, а також з шубами і короткими дублянками.

Якщо на вулиці досить тепла погода, ви можете доповнити образ з дутою курткою бейсболкою.

Які ж варіанти шапок не варто одягати з пуховиками? Це, по-перше, різні хутряні шапки-вушанки, які вийшли з моди, а по-друге, в’язані шапки з декором (пір’ям, намистинками, стразами, паєтками), які будуть помітно контрастувати зі стилем куртки.

Щоб створити більш романтичний образ, можна вибрати берет або капелюх. Класичний берет чудово поєднується з довгим пальто, а в’язаний берет як з пальто, так і з утепленою курткою і пуховиком.

Ще один головний убір, який увійшов в моду в цьому сезоні, це тепла панама з еко-шкіри або еко-хутра. Такий аксесуар відмінно поєднується з курткою зі штучного хутра, косухою і дублянкою.

Якщо ви втомилися від традиційних моделей в’язаних шапок, радимо звернути увагу на так звану шапку-носок. 

Вперше такий головний убір з’явився завдяки культурі хіп-хоп, яка передбачає носіння розтягнутих головних уборів з мінімумом прикрас. За зовнішнім виглядом аксесуар нагадує трубу з заокругленням на кінці.

А для тих, хто хоче виділятися з натовпу, рекомендуємо звернути увагу на шапку-снуд. Цей аксесуар можна носити і як головний убір, і як шарф. Він добре поєднується як зі строгими пальто, так і зі спортивними куртками.

Також оригінальним головним убором на зиму стане шапка-чалма або чалма-пов’язка. Спочатку цей аксесуар був частиною національного костюма східних чоловіків.

Найпопулярніший вид чалми такий: тканина перехрещується в області чола, формуючи вузол, при цьому обличчя буде обрамлятися трикутним вирізом. В чалмі-пов’язці область верхівки буде відкритою, а лоб і вуха – закриті, тим самим роблячи стильний і затишний образ.

Відзначимо, що при виборі шапки величезну роль грає також колір. Вибирайте більш світлі відтінки і тоді ви будете виглядати в цьому головному уборі молодше. Темні шапки – навпаки, підкреслять всі недосконалості вашої шкіри.

Величезну роль відіграє також поєднання кольорів куртки і шапки. Якщо у вас білий, чорний, сірий або сріблястий пуховик – вам підійде абсолютно будь-який колір головного убору.

Також безліч варіантів кольорів підходять до бежевого пуховика або шуби. Основне правило – якщо куртка холодного відтінку, то і шапка повинна бути холодного кольору, і навпаки.

До коричневої куртки підійдуть бежеві, блакитні, жовті, зелені, фіолетові та червоні аксесуари. До синьої і блакитної – коричневий, бежевий, рожевий, блакитний, бірюзовий, фіолетовий, зелений, червоний, білий, жовтий кольори шапок.





Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок