<

Об’єкт критичної інфраструктури в Ковелі, у який влучила ворожа ракета – знищений

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:03 | 16.11.2022 / Новини / , , , /
Перегляди
6747
/ 1 коментар

Ситуація в Ковелі з електропостачанням залишається складною. Об’єкт критичної інфраструктури, куди 15-го листопада влучила ворожа ракета – знищений.

Попри те, що енергетики працювали безперебійно, світла в місті поки немає. Про це написав мер Ковеля на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, наразі заживлений частково лише Ковель-2. Об‘єкти критичної інфраструктури та продуктові крамниці працюють на генераторах.

“Поки енергетики не дають гарантій, що світло з’явиться за годину чи дві, але працюють!!! Нам усім треба набратися терпіння. Ділитися водою і підтримкою. Інформуватиму”, – зазначив очільник міста.

Нагадаємо, ввечері 15-го листопада ворог завдав ракетного удару по Ковельському району. У багатьох мікрорайонах міста зникло світло. Не було його і у Володимирі та Нововолинську. Пропало і тепло- та водопостачання. Також були перебої з інтернетом та мобільним зв’язком. Проте вже зранку 16-го листопада у Володимирі та Нововолинську ситуація нормалізувалася. У більшій частині Володимира елетропостачання відновили. Світло і водопостачання вдалось відновити і у Нововолинську.




один коментар
  1. -Слава Енергетикам України!!!
    -Героям Слава!
    Звучить не менш урочисто аніж Слава ЗСУ!
    Дякуємо Вам , мужики!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок