<

Обстрілів у зоні АТО знову стало більше

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 29.08.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На донецькому і маріупольському напрямках масовані обстріли з артилерії.

За минулу добу сепаратисти 76 разів відкривали вогонь на Донбасі, повідомляє прес-центр штабу АТО.

“Зокрема, 37 обстрілів зафіксовано на Донецькому, 27 на Маріупольському і 12 на Луганському напрямках”, – йдеться в звіті.

На Донецькому напрямку до світанку противник вів вогонь з важкої артилерії 152 мм калібру по Архангельському. Увечері більше сотні снарядів калібру 122 мм випустили по Авдіївці, провівши протягом двох годин серію з чотирьох обстрілів, три снаряди того ж калібру влучили по Пісках.

На ділянці Авдіївка – північні окраїни Горлівки сепаратисти активно застосовували мінометний вогонь, в тому числі забороненого 120 мм калібру, гранатомети різних систем і великокаліберні кулемети. До того ж по Авдіївці ворог знову провів масований обстріл з танків, випустивши більше чотирьох десятків снарядів.

“У районі Світлодарської дуги противник вів вогонь з мінометів 82 мм калібру і задіяв бойові машини піхоти, по Новоселівці Другій завдав удар з протитанкового ракетного комплексу. По укріпленнях в Луганському, Пісках і Авдіївці ворог застосував зенітні установки. Захисники Пісків і Опитного потрапили в снайперські приціли”, – додали в прес-центрі.

На Маріупольському напрямку ворог випустив понад шість десятків артилерійських снарядів калібру 122 мм по Широкиному, ще близько семи – по укріпленнях в Талаківці. У Мар’їнці, Тарамчуку, Красногорівці і Талаківці противник вів мінометний, гранатометний і кулеметний вогонь.

Широкине, Водяне, Новотроїцьке і Гнутове обстрілював з гранатометів різних систем і великокаліберних кулеметів, в Новогригорівці і Старогнатівці вогонь відкривався з автоматичних станкових гранатометів.

На Луганщині по позиціях в Новоолександрівці, Новозванівці і Жовтому противник вів гранатометний вогонь, в Золотому застосовував стрілецьку зброю. Обстріли Станиці Луганської тривали з використанням мінометів 82 мм калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа