<

Обстріл Маріуполя: уточнені дані про загиблих та поранених

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:30 | 24.01.2015 / Новини / , , /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Міськрада оприлюднив уточнені дані про потерпілих при обстрілі Маріуполя.

Станом на 14:15 в результаті ранкового обстрілу бойовиками території житлового мікрорайону Східний в Маріуполі загинули 16 мирних мешканців, а ще 83 отримали поранення різного ступеня тяжкості, повідомляє сайт міськради, – пише Корреспондент

Там пояснили, що дев’ятьом пораненим надали допомогу і відпустили додому “74 поранених госпіталізовано в лікувальні установи Маріуполя, а ще дев’ятьом – надано допомогу, після чого люди були відпущені додому”, – наголошується в повідомленні.

Як повідомляє маріупольське видання i24, зараз в Маріуполі знову чути залпи гармат. Канонада лунає з боку мікрорайону Східний і добре чутна на всьому Лівому березі та на проспекті Перемоги.

Звуки залпів, що лунають зі східного напрямку, чутні і в інших районах міста.

https://www.youtube.com/watch?v=10cDUkVtKSw

Сьогодні вранці Маріуполь, зокрема Лівий берег міста, а також мікрорайон Східний,зазнав обстрілу. За останніми даними загинули 15 людей, ще 46 поранені. Серед загиблих – боєць Нацгвардії. Крім того, важко поранена 12-річна дівчинка.

Снаряди влучили у блокпост, розташований у селі Виноградне. В результаті обстрілу пошкоджено лінії електропередачі, село знеструмлено. Також снарядом пошкоджена газова станція.

Кілька снарядів потрапили в район ринку Київський, а також в багатоповерховий будинок по вул.Київська.

Глава РНБО Олександр Турчинов заявив, що місто “надійно захищене українськими військовими”.

Штаб АТО сектора “М” повідомив, що Маріуполь був обстріляний з боку селищ Саханка і Заїченко. За даними розвідки, три установки “Град” випустили в напрямку житлових кварталів Маріуполя по повному боєкомплекту.

Однак, “ополчення” запевняє, що взагалі не відкривало вогонь по місту і звинувачує ВСУ в провокації.

За словами представника ДНР, сили “ополчення” лише тримають оборону біля Новоазовська і ніякого обстрілу там не здійснюють.

https://www.youtube.com/watch?v=v1lrR1UOzOc




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер