<

Обшуки у КП «Волиньприродресурс»: як проходили та що шукали, – відео

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:54 | 18.01.2019 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Волинській обласній раді протягом усього дня 17 січня, працювали київські та волинські силовики. КП «Волиньприродресурс» підозрюють у заниженні оцінки запасів бурштину.

Кримінальне провадження розпочато згідно ухвали Печерського районного суду, його внесли до реєстру ще у жовтні минулого року, йдеться у сюжеті Sfera-TV, -передає Перший.

Йдеться про дії  службовців КП «Волиньприродресурс» та виробничого кооперативу «Геолог». Їх підозрюють у заниженні оцінки запасів бурштину, через що, відповідно, знизили розмір платежів до бюджету у 16 разів а саме з 600 мільйонів до майже 38-ми.

До слова, ввечері напередодні обшуків керуючий справами виконавчого апарату Волиньради Дмитро Дубняк заявив про можливі обшуки на комунальних підприємствах області та заявив, що «вказівку про їх проведення дав Петро Порошенко».

Втім, журналістам він не захотів пояснювати, чому вирішив опублікувати таку заяву.

Натомість голова Волинської ОДА Олександр Савченко запевнив, що не розмовляв із Петром Порошенком про діяльність КП «Волиньприродресурсу». 

«Про природні ресурси – не говорили. Про «Волиньторф» – не говорили. Про дії чи результати роботи силовиків – не говорили», – пояснив він.

Тим часом розслідування триває.

Нагадаємо, у четвер 17 січня СБУ проводило обшуки у приміщенні Волинської обласної ради на КП «Волиньприродресурс».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок