<

ОБСЄ відправить 700 наглядачів на місцеві вибори 25 жовтня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:06 | 3.09.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ направить на місцеві вибори в Україні, які відбудуться 25 жовтня, 700 спостерігачів.

Про це заявила в четвер офіційний представник МЗС України Мар’яна Беца – пише Газета.юа

“На запрошення України Бюро з демократичних інститутів і прав людини ОБСЄ і конгрес місцевих та регіональних влад Ради Європи ухвалили рішення направити до України такі наглядові місії. 31 серпня до Києва прибула передова група Бюро з демократичних інститутів ОБСЄ з метою підготовки до розгортання місії ОБСЄ зі спостереження за черговими місцевими виборами “, – говорить Беца.

За її словами, передбачається, що ОБСЄ направить 100 довгострокових і 600 короткострокових спостерігачів. Також Беца заявила, що Бюро конгресу місцевих і регіональних влад Ради Європи вирішило сформувати місію спостерігачів, яка буде перебувати в Україні з 22 по 26 жовтня.

За її словами, також питання направлення своїх спостерігачів вирішує Європейський парламент, Київ у свою чергу готовий усіляко сприяти спостерігачам.

Як повідомлялося раніше, Центральна виборча комісія України оголосила про офіційний початок виборчого процесу чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів з 5 вересня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер