<

Обрали «Міс школи-2021» у Льотничівському НВК

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:35 | 13.03.2021 / Новини / , , , /
Перегляди
46
/ Коментарі відсутні

Вісім красунь – учениць 7-9 класів Льотничівського НВК у перші дні весни змагались за титул «Міс школи-2021», демонструючи не лише свою вроду, а і таланти та ораторські здібності.

Подібний конкурс краси уже проводився у навчальному закладі, проте цього разу уперше на високому рівні – з професійними ведучим, журі, стилістами-візажистами, спонсорами та подарунками, – пише журналістка Тетяна Ізотова для газети “Слово правди”.

Ідею відновити у НВК конкурс краси запропонувала президентка школи Вікторія Гаврилюк, а вчителі залюбки погодились її підтримати. Віка зізнається, що давно мріяла вийти на сцену в ролі учасниці такого конкурсу, тому подумала, чому б його не провести у рідній школі? Менше ніж два тижні пішло на організацію та підготовку, які на свої плечі узяли заступниця директора з виховної роботи Ірина Боярина та педагогиня-організаторка Анна Попик.

 – Приємно, що жоден підприємець, до яких зверталась з проханням стати спонсором дійства, не відмовився від підтримки, – зазначає Ірина Боярина. – Погодились стати членами журі і директорка Центру культури та дозвілля Зимнівської ТГ Людмила Оцалюк та навіть голова нашої громади В’ячеслав Католик. А вести конкурс запросили методиста Центру культури та дозвілля Дмитра Терьохіна. Завдяки такій підтримці вдалось забезпечити дуже високий рівень.

До початку конкурсу лишаються лічені хвилини, а градус напруги біля актової зали наростає – от-от на сцену вийдуть вісім красунь, кожна з яких мріє приміряти заквітчаний вінок «Міс школи». Вони прокручують в голові усі танцювальні рухи, яких навчила хореографиня Валентина Карпук та зазирають у люстерко, аби переконатись чи не зіпсувались зачіска та макіяж, над якими чаклували власниці салону краси «Juice» Юлія Костилєва та Світлана Господарик.

Та ось нарешті лунає музика і хвилювання непомітно розсіюється, як тількиконкурсантки ступають на сцену.Усі юні красуні дефілюють впевнено та гордовито, наче не тиждень тому навчились цьому, а ходять так щодня. Хоча одягнені всі однаково – у джинси та білі топи, проте навіть в однаковому строї кожна виділяється своєю індивідуальністю, котру продемонстрували під час презентації.

Щиро та без прикрас дівчата розповіли про себе:

  • енергійна Дарина Корольчук зазначила, що щодня піклується про власне здоров’я, правильно харчуючись та займаючись спортом;
  • ніжна Дарина Коханська порівняла своє життя зі сходинками, якими вона впевнено підіймається угору;
  • сором’язлива Анастасія Вовчук наголосила, що потрібно любити себе такою, якою ти є;
  • зворушлива Каріна Козачук розповіла про те як сумує за батьками, яких не бачила уже 7 місяців, бо обоє захищають нашу землю на Сході країни;
  • мрійлива Катерина Киричук порівняла себе із ніжною, романтичною мелодією;
  • усміхнена та позитивна Юлія Шулик розповіла, що не уявляє себе без написання віршів, занять вокалом та інтернет-блогінгом;
  • тендітна Анна Хільчук розкрила різні грані свого характеру та уподобання;
  • активна Вікторія Гаврилюк підкреслила, що щодня займається самовдосконаленням і цей конкурс став для неї черговим викликом.

У другому турі конкурсу дівчата представили на розгляд журі свої таланти – частували суддів власноруч спеченим тортом, демонстрували малюнки та зачіски, які заплели подругам, співали пісні, декламували власні вірші і навіть показували, як уміють знімати веселі музичні відео для популярної соціальної мережі TikTok.

По-справжньому вразив глядачів танець юних конкурсанток у стилі бродвею та дефіле у національному вбранні. Насамкінець учасниці відповіли на питання, які їм ставив ведучий Дмитро Терьохін.

Не просто суддям було визначитись із переможницею, адже кожна з учасниць проявила себе якнайкраще. Як зазначив директор НВК Сергій Будцев, він залишився під великим враженням від конкурсу, адже досі знав своїх учениць, яких звик бачити за шкільною партою, зовсім з іншого боку. На його думку, кожна з них заслуговує стати «Міс школи».

У підсумку, жодна красуня не залишилась без подарунку від спонсорів та стрічки із номінацією – «Міс елегантність», «Міс глядацьких симпатій», «Міс грація» та інших. А найголовніший титул конкурсу «Міс школи-2021» та заквітчаний вінок голова журі В’ячеслав Католик вручив під гучні овації залу дев’ятикласниці Юлії Шулик.

Дівчинка зізналась, що спершу не планувала брати участь у шкільному конкурсі краси, адже досі їй значно ближчими були такі творчі змагання, як конкурс читців «Мій любий краю», де вона може продемонструвати свої декламаторські таланти. Проте завдяки тому, що і друзі, і вчителі наполягли, взяла участь і тепер анітрохи про це не шкодує.

Серед захоплень юної «Міс школи» – написання віршів, вокал та блогінг. Юлія активно розвиває свою сторінку у тік тоці, де має уже 13 тисяч підписників, а у майбутньому мріє стати акторкою, або ж журналісткою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер