<

Обмін полоненими відбувся: 127 віддали, 76 людей повернули в Україну. Список звільнених

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:35 | 29.12.2019 / Новини / /
Перегляди
22
/ коментарів 9

У межах обмін з так званими «ДНР» і «ЛНР» Україна передала бойовикам 127 людей, ще 14 відмовились брати участь в обміні.

Про це біля КПВВ «Майорське» у коментарі Громадське повідомили радник секретаря Радин національної безпеки і оборони Сергій Сівохо та представниця України у гуманітарній підгрупі ТКГ Валерія Лутковська.

За словами Сивохо, 4 людини залишилися на непідконтрольних територіях через родинні обставини. Офіційні цифри щодо тих, хто відмовився їхати з території України до невизнаних республік, обіцяли повідомити згодом.

Також він сказав, Україна готова була передати на окуповані території 141 людину. Однак врешті українська сторона віддала 127 утримуваних, 14 відмовилися повертатися і залили на підконтрольній уряду території.

П’ятьох ексберкутівців, обвинувачених у вбивстві 48 і пораненні 80 людей на вулиці Інститутській 20 лютого 2014 року, передали самоназваним «ДНР» та «ЛНР» у межах обміну ув’язнених.

Повний список з усіх 76 звільнених українців був опублікований СБУ. У результаті обміну на Батьківщину повернулися, зокрема: 12 військовослужбовців (три з яких знаходились у місцях позбавлення волі на території ОРДЛО з 2015 року); 64 цивільних (сімнадцять з яких утримувались з 2015–2016 років).




коментарів: 9
  1. Круто. Обмін 1 до 2 практично не в нашу користь звичайно. 12 військових і 64 цівильних в обмін на бандитів з яких лише 5 звинувачених у вбивстві 48!!!людей і поранені 80???і це рівноцінний обмін???

    • Тобто тобі насрати, на 76 людей з нашої сторони які були в полоні? Чи ти вирішив що ти в праві вирішувати на скількох людей поміняти чийогось батька чи матір?
      Ось через таких як ти і живемо в такому жлобському суспільстві

  2. А десь можна почитати про отих цивільних? Хто вони?
    І чому такий нерівнозначний обмін?
    Ми зливаємо країну?

  3. а скільки віддали рашка-війскових ? за 4 роки повинні були на цілий парад наловити ! може за кадрових більше дають ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер