<

Обличчя українки використовували для російського конкурсу краси

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:38 | 20.02.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Переможниця конкурсу Міні-міс світу-2015 Дарина Журбенко з Вінницької області виявилася на рекламних матеріалах однієї з російських компаній. 

Остання для проведення конкурсу краси обрала для афіш знімок юної українки, однак ні модель, ані її сім’я про це не знали, повідомляє сайт міста Вінниці.

Стало відомо, що батьки помітили знімок дочки випадково, після чого звернулися до організаторів російського конкурсу з метою отримати пояснення. Так, на дзвінки в компанії не відповіли, однак листування між сторонами все ж відбулося. Як зазначається, фотографію з українською моделлю надало одне з агентств.

Тим часом батьки моделі стверджують, що в жодному з російських модельних агентств вони доньку не реєстрували. Вони також зазначили, що на оригінальному знімку був напис українською мовою, проте для російського конкурсу його замінили на англомовний. В результаті батьки дівчини націлилися відстоювати свої права через суд.

Варто зазначити, що за словами юристів, якщо знімок був куплений у фотографа, який є співвласником знімка, то проблем у російських організаторів конкурсу не буде. До слова, вінничанка Дар’я Журбенко перемогла на конкурсі Міні-міс Світу, який тривав у Туреччині в 2015 році. Тоді дівчинці було 8 років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер