<

Обласний та місцеві бюджети Волині хочуть «скластися» по 50 мільйонів гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:29 | 21.12.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Обласний та місцеві бюджети хочуть «скластися» по 50 мільйонів гривень, аби спільними зусиллями залатати дірки на дорогах.

Окрім цього, служба автомобільних доріг веде перемовини з Кабміном, аби ті дали гроші на відновлення дороги Устилуг-Володимир-Волинський-Луцьк-Рівне, – повідомляє ІА Волинські новини.

Про це йшлося під час наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика з керівниками департаментів, управлінь та органів місцевого самоврядування сьогодні, 21-го грудня.

«Ми будемо вносити на сесію облради пропозицію, щоб виділити 50 мільйонів гривень із фонду регіонального розвитку бюджетів на ремонт, утримання й відновлення доріг в області, без врахування дороги Луцьк-Львів, ремонт якої фінансується з державного бюджету. Окрім цього, додатковим буде співфінансування ремонту доріг з місцевих бюджетів – ще 50 мільйонів гривень. Також проситиму службу автомобільних доріг, аби ті й надалі вели перемовини з Міністерством інфраструктури, щоб залучити кошти в рамках транскордонного співробітництва на відновлення дороги Устилуг-Володимир-Волинський-Луцьк-Рівне», – інформував губернатор.

Зауважимо, як раніше коментував ситуацію з автошляхами на Волині головний дорожник Іван Мирка, що європейських доріг у нас не бачити найближчими роками.

«Для того, щоб відремонтувати всі автошляхи місцевого значення, в цінах 2013 року, ми потребуємо 3 мільярди гривень, – пояснив директор департаменту інфраструктури та туризму облдержадміністрації Іван Мирка.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця