<

На Волині з’явиться об’єднана спілка учасників АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:19 | 31.01.2016 / Новини /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Друга зустріч делегованих голів волинських організацій учасників та ветеранів АТО відбулася у Луцьку в суботу, 30 січня. На порядок денний винесли питання створення об’єднананої спілки.

Основна мета такого об’єднання – спрощення представництва інтересів волинських “АТОшників” у органах влади, – повыдомляэ Громадське.Волинь.

«Вирішили об’єднатися, щоб спільними зусиллями вирішувати нагальні проблеми і сімей загиблих, і тих людей, які зараз воюють на Сході, і тих, що повернулися поранені, і просто демобілізованих. Тільки якщо ми об’єднані – ми сила», – зазначив ветеран АТО В’ячеслав Савчук.

Однак, не всі делеговані представники організацій підтримують таку ініціативу. Маневицька районна організація ветеранів АТО вбачає у об’єднанні приватні інтереси окремих осіб та переконана, що у такому об’єднанні нема потреби, оскільки районні організації набагато простіше можуть вирішити проблеми окремого “АТОшника”.

«Здається, що це якась заказуха. Певні люди хочуть створити собі об’єднання для вирішення особистих питань», – пояснює їхню позицію заступник голови Маневицької організації Руслан Шпота.

Врешті-решт, під час голосування таки було прийнято рішення створити єдину спілку. Тимчасовим керівником були вирішено обрати айдарівця Олега Твердохліба.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер