<

Обговорили ремонт трьох пріоритетних доріг у регіоні Прибужжя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 5.06.2020 / Новини / , /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Ремонт доріг у трьох пріоритетних напрямках в окрузі № 19 — ці питання народний депутат Ігор Гузь обговорив під час зустрічі з керівником Держагентства автодоріг України Олександром Кубраковим.

Про це йдеться на офіційній сторінці Ігоря Гузя у фейсбук.

Вкотре зустрівшись із представниками Укравтодору, парламентар відстоював, щоб вже найближчим часом розпочали капітальний ремонт:

  • на трасі державного значення Т-03-05 Нововолинськ-Іваничі-Павлівка-Локачі, а саме на ділянці від Нововолинська до Іванич. А це 18 кілометрів шляху;
  • на дорозі Шацьк — Любомль — Володимир-Волинський — Павлівку — Горохів — Берестечко, зокрема, на ділянці між Володимиром та Любомлем;
  • Р-15 автомобільної дороги регіонального значення Ковель-Жовква на ділянці між Володимиром та Ковелем.

Як пояснив нардеп, цього року успішно завершили капремонт автошляху Р-15 на ділянці між містами Володимир-Волинський та Нововолинськ, а тому ремонт дороги з Нововолинська до Іванич є логічним продовженням оновлення дорожнього покриття на одному з найпопулярніших в регіоні напрямків — до межі Волині з Львівщиною. Інші автотраси — це “вихід” на Шацькі озера та міжнародного пункту пропуску “Ягодин”.

Представники Укравтодору під час зустрічі пішли на співпрацю. Вони розповіли, що будівництво зазначених автошляхів справді на часі.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер