<

Обговорили програму модернізації пункту пропуску «Устилуг»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:45 | 25.01.2022 / Новини / , , /
Перегляди
691
/ Коментарі відсутні

24-го січня народний депутат Ігор Гузь спільно з головою Володимир-Волинської районної ради, головами та представниками місцевих громад зустрівся з заступником міністра інфраструктури України Мустафою Наємом, обговорити програму модернізації пунктів пропуску на Волині.

Модернізація та розширення пункту пропуску «Устилуг» – це завдання важливе для мого округу і стратегічне для Волині та країни. Воно стоїть на часі вже довгі роки і чим далі відкладається в довгий кошик, тим більше втрачає район та держава, – йдеться на фейсбук-сторінці Ігоря Гузя.

“Устилуг – це ворота в Україну і вони виглядають жахливо. Так не має бути. Потрібна модернізація пункту пропуску та його розширення, справна електронна черга. Потрібно забезпечити доступний для людей, які перетинають кордон, сервіс”, – зазначає Ігор Гузь.

Обговорили програму модернізації пунктів пропуску на Волині. Так, повідомив Наєм, запланована модернізація ПП “Устилуг”, але без врахування розширення пункту пропуску. Така модернізація не збільшість пропускну спроможність пункту та не принесе потрібних результатів для розвитку регіону.

“Переконали Наєма відвідати пункт пропустку та вивчити ситуацію. Також підняли питання про встановлення вагових комплексів на відремонтованій дорозі Н-22”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, пункт пропуску «Устилуг» планують оновити за майже 200 млн грн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер