<

Новий керівник Волинської митниці приступив до роботи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:53 | 8.10.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Відповідно до наказу Державної фіскальної служби України з 3-го жовтня цього року виконувачем обов’язків начальника Волинської митниці призначено Кривіцького Віктора Броніславовича, який до призначення на Волинь працював у Державній податковій інспекції Шевченківського району Головного управління ДФС міста Києва.

Новий виконувач обов’язків начальника Волинської митниці ДФС Віктор Кривіцький вже розповів про важливість впровадження електронних митних сервісів, адже вони не лише спростять процес обслуговування на митниці, а й дозволять мінімізувати корупційну складову. Про це повідомили у відділі організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби у Волинській області.

«Процес реформування, що активно триває в митних органах України, передбачає, що митне оформлення стане по – європейськи зручним, не затратним в часі, як наслідок – процес сплати митних платежів – повністю прогнозованим», – розповідає новопризначений керівник Волинської митниці ДФС.

Як зазначив Віктор Кривіцький, наприклад електронне декларування, яким нині в зоні діяльності Волинської митниці ДФС, користуються 548 суб’єктів, а кількість оформлених електронних декларацій становить 92% від загальної кількості по митниці, дозволяє не затримуватися на митниці тривалий час, а процес проходження митних процедур скоротити до декількох хвилин.

До слова, в середньому на оформлення однієї митної декларації суб’єкти ЗЕД , котрі обслуговуються в зоні діяльності Волинської митниці ДФС, витрачають 69 хвилин (при експорті – 58 хв, при імпорті – 94 хв, при транзиті – 23 хв).




один коментар
  1. Тримайтеся, Вам легко не буде, але роформи потрібно проводити.
    Нова людина, можливо Ви зможете, щось налагодити тут у нас. Удачі Вам!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа