<

Новий “гумконвой” з РФ проходить митну процедуру на кордоні з Україною

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:20 | 8.02.2015 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Автомобілі МНС Росії з гуманітарною допомогою для Донбасу прибули на державний кордон в Ростовській області. Про це повідомив заступник начальника Національного центру управління в кризових ситуаціях МНС РФ Олег Воронов.

“На прикордонних пунктах пропуску “Донецьк”і “Матвєєв Курган” почалося митне оформлення вантажів”, – сказав він, – передає УНН з посиланням на РІА “Новини”.

О.Воронов пояснив, що гуманітарний конвой розділився на дві колони, одна з яких після перетину кордону вирушить в Луганськ, інша – в Донецьк.

Колона складається зі 170 вантажівок, що везуть для жителів Донецької і Луганської областей понад 1,8 тис тонн “гуманітарної допомоги”. В МНС РФ наголошують, що серед вантажів – продукти харчування, предмети першої необхідності, будматеріали та інші засоби для життєзабезпечення населення.

“Гуманітарний конвой” розділиться на дві колони: понад 100 автомобілів поїдуть в Донецьк, інші 70 машин направлять у Луганськ понад 700 тонн “гуманітарних вантажів”, – уточнив Воронов.

Останній, дванадцятий, російський гумконвой складався з 90 вантажівок, українські військові брали участь в його огляді. За даними ОБСЄ, о 19:50 31 січня конвой прибув на митницю. До 21:20 всі 90 автомобілів перетнули кордон і повернулися в Російську Федерацію.

Нагадаємо, в РНБО заявляють, що бойовики неодноразово активізовувалися одразу ж після прибутття гуманітраних конвоїв з Росії.

Зазначимо, МНС РФ формує 13-ту автоколону з гуманітарною допомогою для Донбасу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер