<

Боєць “Буба” найближчим часом повернеться у прифронтову зону, щоб продовжувати боротьбу проти окупанта

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:28 | 12.06.2015 / Новини /
Перегляди
81
/ 1 коментар

На Схід України поїхав ще у складі “Чорних чоловічків” разом зі своїми побратимами, щоб захищати рідні землі від російських найманців.

В АЗОВі з самого початку його існування, Буба, спільно з друзями-“азовцями”, сформував десяток, який прозвали “Бородачами”. Згодом десяток розширився до чоти і продовжує формуватися досі, – пише на своїй сторінці Батальйон спеціального призначення “Азов”

Взимку 2014 року, під час виконання завдання, Буба поїхав забирати поранених побратимів, і його машина підірвалась на міні. Травма побратима вплинула не тільки на “Бородачів”, але і на всю 1 сотню, адже на той момент він був замісником сотника.

11412397_1069177286445726_4360392859482875921_n

Попри всі життєві складнощі, які трапилися на його шляху, Буба і досі є одним із лідерів та ідеологічним наставником для всіх бійців. Для “азовців” він став прикладом того, як потрібно боротися за свої Iдеї, всупереч перешкодам, без вагань, без жалю до себе і до інших. Це Людина, з великої літери, яка показує нам своїм прикладом, що не існує в житті проблем, з якими б ми не впоралися, коли немає у тобі страху і вагань, коли поруч люди, в серцях яких віра у тебе і у спільну Iдею – Iдею Nації.

Зараз Буба вже шостий місяць проходить лікування та найближчим часом повернеться у прифронтову зону, щоб продовжувати боротьбу проти окупанта в міру своїх можливостей.

Друзі чекають “азовця” з нетерпінням, кажуть, часом бракує його бойового запалу та міцного характеру.

Свою боротьбу Буба продовжуватиме до остаточної перемоги України. У майбутньому планує працювати над розвитком своєї родини та “Бородачів”, які є для нього другою сім’єю. Бо братерство, яке утворилося між “Бородачами” ще задовго до війни на сході, пов’язало їх на все життя.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок