<

Нововолинському гравцю львівських “Карпат” буде зроблено операцію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 22.01.2015 / Новини / , /
Перегляди
3
/ 1 коментар

Через рецидив травми нападник «Карпат» Тарас Пучковський повернувся до Львова.

Нагадаємо, що молодий вихованець «зелено-білих» забив перший гол команди у цьому чемпіонаті. Однак у поєдинку 13-го туру проти донецького «Шахтаря», який відбувся 20-го листопада минулого року, Тарас зазнав ушкодження коліна, після чого на поле не виходив. Пройшовши курс реабілітації, форвард після зимової перерви разом з партнерами розпочав підготовку до весняної частини сезону. Але в Туреччині, вже на самому початку першого тренування стався рецидив, який змусив гравця відправитися на Батьківщину, – пише Інформаційний центр ФК «Карпати»

Як розповів офіційному сайту клубу сам Тарас, з Туреччини він полетів до Києва на консультацію до столичних лікарів. Після проведеного обстеження було встановлено діагноз – розрив передньої хрестоподібної зв’язки лівого коліна. Тепер на 20-річного футболіста чекає операція, яку призначено на вівторок, 27-е січня.

Тарас також розповів, що наразі перебуває у батьків в Нововолинську. До Києва він відправиться у понеділок, а наступного дня його буде прооперовано. За прогнозами медиків, на реабілітацію знадобиться приблизно півроку.

Тож партнери по команді, тренерський склад та усі працівники клубу разом з вболівальниками «зелено-білих» щиро бажають молодому талановитому гравцю, який однозначно є однією з найбільших наших надій, ефективного лікування та повного одужання і якомога швидшого повернення на футбольне поле.

Здоров’я тобі, Тарасе, і нехай Господь Бог тебе оберігає!




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер