<

Нововолинські підлітки обирають професії за порадами правоохоронців

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:45 | 26.02.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Із метою подальшого працевлаштування підлітків із Нововолинська, які перебувають на обліку в секторі кримінальної міліції у справах дітей Нововолинського міського відділу міліції, організували екскурсію до Нововолинського міського центру зайнятості.

Під час зустрічі відбулася лекція-бесіда, в процесі якої їм розповіли про професії, навчили складати резюме, пояснили процес перереєстрації та ведення обліку громадян, які шукають роботу і безробітних, ознайомили з порядком та умовами систем навчання та перекваліфікації, які пропонуються в центрі зайнятості, – про це йдеться на офіційному веб-сайті УМВС України у Волинській області.

У результаті двоє підлітків виявили бажання стати на облік в Нововолинському міському центрі зайнятості та скористатися допомогою в працевлаштуванні.

Не залишилося осторонь і питання профілактики повторних злочинів серед неповнолітніх. Тож старший інспектор Нововолинського міського підрозділу кримінально-виконавчої інспекції Мирослав Ніткевич та начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області, капітан міліції Володимир Морис розповіли неповнолітнім про відповідальність за ухилення від встановлених судом обов’язків, вчинення адміністративних правопорушень та нових злочинів, повторно пояснили порядок і умови відбування іспитового строку та призначених покарань.

Насамкінець усім роздали пам’ятки «Правила здорового способу життя», «Шість сходинок подолання конфліктів», «План пошуку роботи».

PM417image003
PM220image001




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер