<

Звіт про роботу депутата Нововолинської міської ради сьомого скликання Андрія Нагорного  

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 26.03.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Депутат Нововолинської міської ради Андрій Нагорний прозвітував за свою депутатську роботу інтернет-виданню “БУГ”.

Я, Нагорний Андрій Євгенович, 1979 р.н., мешканець Нововолинська, директор ТОВ “Завод “Промлит”, депутат Нововолинської міської ради сьомого скликання (Нововолинська міська партійна організація політичної партії «Наш край»).

Обраний нововолинцями депутатом міськради уже вдруге, що свідчить про певну довіру та авторитет у виборців, здобутий моєю попередньою діяльністю. Є головою депутатської комісії з питань регламенту, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, законності, діяльності ЗМІ, правопорядку та протидії корупції. На 9-ти її засіданнях було розглянуто 73 робочі питання.

За звітний період був присутній на 12-ти сесіях та 6-ти днях депутата.

У своїй депутатській діяльності насамперед відстоюю питання розвитку галузей освіти та медицини, виступаю за ефективне використання коштів.

Завжди готовий до співпраці у плані покращення умов для здобуття освіти. Зокрема, активно долучився до проекту “Шафка для учня”, який реалізували на базі школи №1 за підтримки міського голови Сапожнікова В.Б., керівництва заводів “Кроноспан” та “БРВ”,  а також колег-депутатів Гоцки О.І., Приступчука О.К., Шаповала В.В., Яреми В.Р. і, звісно ж, батьків навчального закладу. В рамках акції забезпечено місце для зберігання особистих речей для майже 700 учнів школи, таким чином їхні умови навчання покращилися.

На звернення виборців реагував відповідно до ситуації: кому порадою, кому допомогою, кому зверненням до органів влади.

Між полемікою і діянням віддаю перевагу останньому, тому голосую за конкретні кроки на покращення рідного міста. Живу і працюю в Нововолинську. Відкритий до спілкування та конструктивної співпраці.

Певним категоріям виборців передплачую періодичні видання :  «Наше місто», «Волинь нова», щоб були не осторонь політичного життя нашого міста та держави.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця