<

Звіт директора Нововолинського ліцею-інтернату задовільнив громадськість

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:24 | 22.06.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
41
/ коментарі 2

22-го червня у Нововолинському ліцеї-інтернаті Волинської обласної ради відбулося звітування директора закладу Юрія Лазаренка.

На захід були запрошені представники із управління освіти і науки Волинської обласної державної адміністрації, представник від народного депутата України та представник обласного управління освіти Лариса Роговська.

Присутні обрали склад лічильної комісії та секретаря. 93 особи взяли участь у голосуванні, серед яких працівники закладу, батьки та учні.

Олег Кривицький, учитель Захисту Вітчизни, зазначив:

“Згідно з наказом Міністерства освіти і науки про затвердження Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю від 23-го березня 2005 року. Номер наказу 178 Міністерства освіти і науки України про запровадження застосування керівників навчальних закладів. Керівник навчального закладу має щороку звітувати про свою діяльність перед членами педагогічного колективу, батьківським комітетом та громадськістю з метою подальшого твердження відкритої демократичної державно-громадської системи управління освіти. Поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття та виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності у навчальних закладах, що базуються на принципах допомоги та позитивної мотивації”.

Sv6dJGw7kHA

Юрій Лазаренко, директор Нововолинського ліцею-інтернату Волинської обласної ради працює на посаді з 15-го червня 2016 року. Вважає себе послідовником великого педагога – першого директора Йосипа Гошовського, який казав: “В ліцеї не повинно бути людей байдужих, недоброзичливих, агресивних, тих, хто принижує гідність дитини або обманює”. Юрію Олександровичу випала велика відповідальність встановити на честь Гошовського меморіальну дошку у 2015 році.

Визначним досягненням за період роботи Юрій Лазаренко вважає захист інтересів закладу та учнів-вихованців. За основну мету директор ставить розвиток творчого потенціалу та поглиблення знань учнів-вихованців.

Юрій Лазаренко, директор Нововолинського ліцею-інтернату, стверджує:

“Постійно працює зміцнення матеріальної бази ліцею, ураховуючи потреби молодого організму Ми піклуємось про вихованців, які мешкають у гуртожитку. Цього року було замінено 162 металевих ліжка на нові з деревини. Придбали 150 матраців, 200 наволочок та 200 подушок, що говорить про комплексний підхід до вирішення проблеми. На весь гуртожиток придбано 741 метр квадратний килимової доріжки, з 1-го вересня вона вже буде у кімнатах. Також закупили 700 метрів квадратних водостійкого французького ламінату. З метою захисту всіх електроприладів на минулому тижні був встановлений стабілізатор напруги на весь навчальний корпус найвищого класу”.

Директор закладу зробив міні-екскурсію у закладі, де журналісти інтернет-видання “БУГ” побачили оновлену матеріальну базу ліцею.

9NaHv5asOfI
9o7-Ee3oMNA
CmtfsBZ-D5w
eaAfe0UXePI
FNk0_pmkEkQ
gKq71IGl2jk
ukH7PiYni70
XGouyNA98vQ
XhBFCOJmNzg

Ольга Березан, вчитель хімії теж виступила перед публікою:

“Шановні колеги, мені дуже приємно, що я можу висловити свою думку. Піля такого детального опису, важко щось додати. Ми, хіміки, завдячуємо директору за матеріальну підтримку. Ліцей отримав повне належне обладнання. Я вважаю, що питання про те, чи Юрій Олександрович може надалі бути директором, знімається. Це людина, яка все взяла в свої руки і фінансову, і господарську,  і навчальну діяльність. Моя особиста думка, що його потрібно за це нагородити. Назвіть хоча б одного директора в області, який за рік стільки всього зробив”.

MkjkQ6mvCS8

Мама учня 10-го класу, теж висловила свою думку:

“Я не можу зрозуміти чому ми тут зібралися. Знаєте, коли людина хоче працювати, їй завжди хтось “пхає палки в колеса”. Чому ми не бігаємо за Юрієм Олександровичем і не просимо його залишитися, коли він завжди про все дбає. Чому він має думати про те, що його звільнять? Так не має бути”.

Is37DWstEcY

Склад лічильної комісії на чолі із секретарем провели голосування. Присутні в залі забажали, аби воно було відкритим. Одностайно було прийнято рішення про те, щоб визнати роботу директора задовільною. Також, на голосування була винесена пропозиція порушити клопотання про нагородження Юрія Лазаренка грамотою Волинської обласної ради управління освіти і науки.

dKR3Fetdig4




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок