<

Звільнилася багаторічна директорка Нововолинської Централізованої бібліотечної системи

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:53 | 7.09.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3495
/ коментарів 5

Директор Нововолинської Централізованої бібліотечної системи Світлана Кухарук, яка займала посаду майже 25 років, звільнилася.

На своїй сторінці у фейсбуці очільниця книгозбірень міста зазначила, що у її житті закінчився шторм довжиною у понад 24 роки й подякувала усім тим, хто увесь цей час був поряд з нею, допомагав і підтримував.

У коментарі БУГу Світлана Кухарук підтвердила цю інформацію й зазначила, що в неї закінчився термін перебування на посаді й вона вирішила більше його не продовжувати. Хоча працювати у бібліотеці буде й надалі. Більше часу приділятиме творчій діяльності.

У пресслужбі міської ради проінформували, що нового керівника Централізованої бібліотечної системи поки не призначили.




коментарів: 5
  1. Шторм? Скоріше застій, ви подивіться на бібліотеки в громадах, виграють гранти, нові диванчики, книги, кава чай, і подивіться на нашу бібліотеку – ссср.

  2. Не має значення при кому працювала. Ви краще подивіться яка була тікучка кадрів за її керівництва, люди просто так не звільняються, мабуть гарний керівник)))

  3. Штормило-штормило і нарешті викинуло на берег. Які досягнення за весь період окрім розваленого колективу і катастрофічної ротації кадрів?

  4. Звільнитися, і звільнити місце своїй дочці різні речі:(
    Борис Карпус, Інна Левкова, а як же Обмеження щодо спільної роботи близьких осіб
    Відповідно до частини 1 статті 27 Закону України «Про запобігання корупції» особи, зазначені у пункті 1 частини першої статті 3 цього Закону, не можуть мати у прямому підпорядкуванні близьких їм осіб або бути прямо підпорядкованими у зв’язку з виконанням повноважень близьким їм особам.а тут мама в підпорядкуванні доці, а до того було навпаки, доця підпорядковувалась мамі.,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця