<

Зосима Колбуна з Нововолинська «покарали» за непідтримку на виборах Андрія Бадзюня та вигнали з приміщення Руху

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 28.01.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
30
/ коментарі 2

Першорухівцю, краєзнавцю Зосиму Колбуна перекрили доступ до приміщення координаційної ради народного руху України в Нововолинську, в якому знаходиться і офіс Всеукраїнського об’єднання «Свобода», через його позицію на виборах.

“6-го грудня в приміщенні КР НРУ троє прихильників Андрія Бадзюня (поки не називаю їх прізвищ) сказали, що вони поміняли замок на вхідних дверях, щоб обмежити доступ деяким людям в це приміщення, в тому числі і мені, тому що я зрадник, «сраколиз» і таким чином відлучили мене від частини мого архіву”, – розповів Зосим Колбун у своєму блозі.

Чоловік зазначає, що не один раз говорив з багатьма, в тому числі і з головою КР НРУ, про майбутнє приміщення. Він пропонував заснувати в ньому «Нововолинський центр незалежницьких студій».

Про таке «покарання» за політичну позицію на виборах мера обіцяє детальніше розповісти у наступному блозі.

Зосим Колбун додає, що перед виборами його метою було зробити все можливе, аби містом наступні 5 років знову не керував Віктор Сапожніков.

На виборах Президента Колбун підтримав Кошулинського від ВО “Свобода”, бо дійсно висловлював йому підтримку. Проте, після того, як його думка не відповідала політиці партії на виборах мера, його вирішили прогнати.

“На останніх виборах Президента я, першорухівець Чорноволівського розливу, віддав перевагу Руслану Кошулинському, який балотувався від ВО «Свобода», єдиній політичній силі, яка має свою чітку ідеологію і вивісив його банер на своєму балконі. Поліція склала на мене «Протокол про адміністративне правопорушення».

Колбун зазначає, що проводив котрагітацію проти Сапожнікова, проте не підтримав Бадзюня, адже йому «нічого не світило». Чоловік зазначає, що саме через непідтримку на минулих виборах його вигнали з приміщення Руху.

Довідка: Зосим Колбун – дисидент, однин із засновників НРУ на Волині ( першорухівця), краєзнавець, заступника голови Нововолинської міської організації ВГО УНР (учасника установчого з’їзду ВГО УНР в 2009-му році в Києві), автор книги “Нововолинськ: історія у національно-демократичному та духовному вимірах 1989-2000р.р.”, член міського осередку Всеукраїнського об’єднання ветеранів “Злагода”, волонтер Нововолинського центру об’єднання волонтерів НЦДВ ОМ 7МБ патріота України.




коментарів: 2
  1. бадзюнь=сапожніков, тільки під маскою “Свободи”. А свободівці
    Нововолинська або “сліпі кошенята”, або свідомо підтримують цю нечисть.

  2. Не потрібно було цього робити. Я поважаю членів НВ осередку ВО “Свобода”, але не в цьому випадку і не з цією людиною. Я теж першорухівець. І тоді, при СССР, в 90-ті роки минулого сторіччя, дехто з нинішніх членів ПП, під стіл пішки ходив, а то ще, можливо, й не був запроектований. При передачі приміщення ГО “КР НРУ”, такої домовленості (недопуск у його стіни патріотів України) не було й близько. Все це відбувалося на моїх очах. Подумайте, над цим, хлопці. Все косо і криво.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер