<

Знову скандал: у офісі масиву “Прикордонник” вибивають двері та право керувати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:49 | 17.08.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
122
/ коментарів 9

Вибивати двері офісу масиву “Прикордонник” та описувати майно разом із Ігорем Веселовим вирушив журналіст “БУГу”.

Такий сценарій повторюється не вперше і на цей раз зустріч із садоводами виявилася не менш емоційною – поліція, незадоволені шумом сусіди, небажання фотографуватися, істерики та сварки під звук електродриля.

Наталія Веселова тримає в руках постанову Апеляційного суду Волинської області, яка вступила в дію 19-го липня, – визнання недійсною звітно-виборчу конференцію, де керівником дачного масиву обрали Сергія Солтана. Вона пояснює: тепер головою “Прикордонника” є її чоловік Ігор Веселов, а колишнє керівництво закрило кабінет і переховується. Право керувати масивом Веселов отримав 9-го серпня, його кандидатуру обрали на зборах.

“Хотів би зайти в середину і нарешті розпочати роботу, бо за 2-3 дні потрібно оплатити комунальні послуги. Якщо цього не зроблю, масив відключать від електроенергії і води, потім доведеться штрафи сплачувати. Люди вже три дні ходять сюди та скаржаться, що бухгалтерія постійно закрита. Тому хочемо потрапити в середину і подивитися, що там робиться, які документи є, чи все на місці”, – каже Ігор Веселов.

Він телефонував Солтану, аби той добровільно надав ключі від вхідних дверей, і попередив: якщо їх не повернуть, то змушений буде проникнути туди силою. До того ж, каже Веселов, і головний поліцейський міста Андрій Литвин порадив йому так вчинити.

Сергій Солтан не з’явився. Іншого вибору, як силоміць відкрити двері, у садоводів Веселова, Ушарука, Кондрата не зосталось. Чоловіки не стали церемонитися: викликали в будівлю представників правоохоронних органів та почали виламувати замок.

Правоохоронці приїхали, постояли, подивилися. А ще не упустили моменту, щоб показати свою “обізнаність” в даній проблемі. Тож коли журналіст ставив питання садоводам, безтактно втрутились у чужу розмову.

“Я думаю, що всі корєспондєнти вже мали б знати ситуацію. Тимчасово обраний головою масиву є такий-то чоловік, після чого в подальшому будуть проводитися нові збори і обиратиметься нова людина”, – з розумним виразом обличчя відзначив один з поліціянтів.

Так і не згадавши прізвище “такого-то чоловіка” (Ігоря Веселова), правоохоронці направились до виходу.

– Ну, дивіться, є один наряд в місті. Ми дальше поїхали. Ви тут будете годину сверлити. Зараз комусь нада буде допомога. Реальна допомога.

– Зараз потрібна реальна допомога саме нам! Ми вас тому і викликали.

– Та ви тут самі справитесь…

– Завтра у вашого тата не буде води на масиві!

– Тато собі вже зробив скважину…

– Поліція має бути присутня, коли будемо заходити!

Проте правоохоронці вже покидали приміщення. У 102 довелося телефонувати тричі. Не дочекавшись, люди обійшлися без поліції і самі увійшли в офіс.

Поки поліцейські їздили по місту, рятуючи громадян від “реальних” проблем, на місце підтягнулися й інші садоводи.

Тетяна Борболь вважає, що Ігор Веселов діє незаконно, а рішення оголосити його головою масиву є недійсним у зв’язку з відсутністю кворуму на зборах 9-го серпня.

“Так, згідно постанови суду звітно-виборна конференція є недійсною, проте суддя не може назначити собі когось головою масиву. За статутом керівник масиву знімається з посади лише через хворобу або службові зловживання. У Солтана не було проблем зі здоров’ям, фактів про те, що зловживав службовим становищем, також немає. Нема причин, щоб його звільнити. Далі: аби призначити Веселова керівником, він мав би отримати 10 голосів із 15 (дві третіх від учасників голосування), за нього проголосували 7-ро із 7-ми присутніх на зборах.

7 осіб – це меншість кворуму і таке рішення не є дійсним”, – зауважила колишній член правління Тетяна Борболь.

Вона розповідає, що голова ревізійної комісії готова була надати всю документацію Ігорю Веселову, проте вимагала показати протокол зборів, де його було обрано керівником масиву. Ніяких підтверджуючих документів від Веселова у ревізійній комісії так і не отримали.

“Вони в 2014-му році зробили з нього злодія. Він кинув заяву і сказав: робіть, що хочете. Якщо все нормально, то чому б не відкрити двері?”, – цікавиться Наталія Веселова.

Садоводи описали речі у офісі масиву “Прикордонник”. Документи у кабінеті віднайшли не всі. Ігор Веселов хоче приступити до обов’язків керівника вже та не збирається чекати, поки йому нададуть необхідну документацію. Він звертається в поліцію із заявою.

Деталі згодом.




коментарів: 9
  1. Як вже набридли ті веселови,вже блювати від них тяне,як можна бути такою наглотою!!!! лізти до влади як свиня до корита, не дивлячись на небажання громади бачити його керівником!!! Чого не працює правління? Чого допускає таке безчинство і всі виходкі веселову сходять йому з рук!!!

  2. тепер веселов буде ламати і забирати собі ділянки, його підтримує влада, нечувайтесь дачники. на зборах за нього голосувало 20 дачників і терер він голова, ха ха ха

  3. владі треба були не пенсіонери, а їхня земля, тепер шановні шахтарі та інші дякуйте своємо кондрату, коли на по вашому участку пройде грейдер

  4. Якщо із офісу щось пропало – відповідати у суді буде Веселов. Соромно за поліцаїв: БЕЗ ПОСТАНОВИ СУДУ на злам приміщення, вилучення документів і цінностей вони не мали права діяти подібним чином, а мали негайно заарештувати грабіжників.

  5. В статті тема до кінця не розкрита. Я так і не зрозумів, на якій підставі Веселов вважає себе керівником “Прикордонника”? На підставі ухвали
    апеляційного суду Волинської області (хотілося б побачити весь текст документу) чи на підставі якогось закулісного голосування його прихильників (7 із 7)? А ше питання до команди Солтана. Яким чином Веселов виграв суд про визнання недійсною звітно-виборчу конференцію? Я сам був на тій конференції і голосував за Солтана,а тут, раптом визнали недійсною! Тобто, голосування декількох сотень людей не взяли до уваги? Чому в якогось шизофреніка знаходяться можливості виграти суд, а в керівництва масиву немає ніяких аргументів?! В тому ж приміщенні, де офіс “Прикордонника”, є декілька адвокатів. Чому не звернулись за допомогою? Розжуйте мені, будь ласка, якщо хтось в темі.

  6. звертались до адвокатів. суд не виграли бо було меньше половини всіх членів згідно закону( а це 1250). для проведення легітимних загальних зборів потрібно зібрати збори уповноважених для цього потрібно вам садоводи самоорганізуватись або нехай серед вас нарешті з’Являться хто-небуть для допомоги. ми ( це декілька жінок) вже не в силі боротися з цім злом, боротьба триває вже 4 роки з веселухою. його підтримує міська влада а нас ніхто.якщо не знайдеться ВАС то плаками наші ділянки

  7. Шановні садоводи масиву Прикордонник!!! Існування нашого масиву під великою загрозою!!!
    В зв’язку з тим, що Веселов оскаржив в суді рішення Конференції за 2017р (бо не було кворуму), командою Веселова : Ушарукі, Кондрат,Лещукі, Терефельскій, обоє Веселових, знято законного Голову масиву (якого обирали на Конференції садівники) і призначило, з порушенням Статуту СТМ Прикордонник, головою масиву Веселова І.В. Зламавши двері в приміщенні офісу, вони самовільно зайняли офіс і почали керувати масивом ! Порушуючи Статут і Закони Ураїни, правління, яким керує дружина Веселова Наталія, переобрали членів правління на своїх, потрібних їм людей,призначили Веселову І.В. (як голові товариства) зарплату в 5000 грн. і навіть не збираються оголошувати Загальні збори (Конференцію, збори уповноважених). Як бачите, Веселов І.В. відразу почав дбати про свій добробут, не питаючи вашої згоди. Згідно Статуту нашого товариства, ОБИРАТИ Голову товариства, Правління, Ревізійну комісію це ПРАВО належить тільки ЗБОРАМ ТОВАРИСТВА САДОВОДІВ. Визначати оплату Голови товариства ВИКЛЮЧНЕ ПРАВО Зборів Садівників. Для цієї групки садівників не існує 2560 членів товариства,ВАС ПРОСТО ДЛЯ ЦІЄЇ ГРУПИ НЕ ІСНУЄ і ВАШІ РІШЕННЯ НА ЗБОРАХ, для цієї групки порушників Статуту ,зовсім нічого не означають. Згадайте 2012,2013,2014роки коли керував Веселов І.В. Висновки Ревізійної комісії за ті роки є доказом його злочинних дій, на деякі з них на даний час відкриті кримінальні справи, ведеться слідство. Дуже важко добитися правди в наших слідчих органах,але є очевидним факт затягування розгляду цих справ. Але як би вони не старалися,а нашим садівникам добре відома ПРАВДА про ДІЯННЯ Веселова І.В .за підтримки його дружини Веселової Н.,Ушарука, Кузьмич. Дуже важко добитися від слідчих щоб Справи проти Веселова І.В. були передані до Суду. Є очевидним,що протизаконні дії Веселова І.В. підтримуються нашим Мером,бо не законна реєстрація в держ. Реєстрі не обійшлася без підтримки вищого керівництва міста. Що потрібно робити щоб відстояти свої Права садівників? НЕ ВИЗНАВАТИ САМОЗВАНЦЯ ВЕСЕЛОВА І.В. ГОЛОВОЮ ТОВАРИСТВА !!! НЕ ЗДАВАТИ ЧЛЕНСЬКИХ ВНЕСКІВ ДО ВСТАНОВЛЕННЯ В УПРАВЛІННІ ТОВАРИСТВА ЛИГІТИМНОГО ГОЛОВИ ОБРАНОГО ПРОСТИМИ ЗБОРАМИ САДІВНИКІВ. Написати Заяву від свого імені вказати № д. д. свою адресу і якщо є № телефону.(зробити з неї ксерокопію) в якій написати,- НЕГАЙНО ВИМАГАЮ ПРОВЕДЕННЯ ЗБОРІВ САДІВНИКІВ З ПИТАННЯМ ОБРАННЯ ГОЛОВИ ТОВАРИСТВА ! В офісі вимагати щоб ВАШУ Заяву зареєстрували і вхідний реєстраційний № щоб записали Вам на ксерокопії Вашої Заяви. Зробити ці дії за вашою вимогою в офісі зобов’язані!!!. Якщо Вам відмовляють, відразу дзвоніть на телефони вказані нижче. Будуть прийняті міри щоб ваш голос і Ваша вимога були зареєстровані НЕГАЙНО. Прохання до ВСІХ САДІВНИКІВ: ВИМАГАЙТЕ ПРОВЕДЕННЯ НЕГАЙНИХ ЗБОРІВ, НІХТО КРІМ ВАС НЕ МАЄ ПРАВА ВИРІШУВАТИ ХТО МАЄ БУТИ КЕРІВНИКОМ ТОВАРИСТВА!!! НЕ ВІДДАВАЙТЕ СВОГО ПРАВА, ПРО ВИБІР КЕРІВНИЦТВА, БУДЬ КОМУ!!! Тим більше відомим злодіям і шахраям!!! Якщо ВИ не ходите на Збори Садівників, Ваша Заява все одно буде мати ГОЛОС на Зборах.
    Садівники!!! Ставайте на захист своїх прав!!! Існуючі факти про зловживання Веселова в 2012-2014р.р. на посаді голови СТМ , дають підстави вважати, що ті зловживання будуть продовжуватися і надалі! Ревізійна комісія хоча і виявить такі зловживання то довести ПРАВДУ НАШИМ ОРГАНАМ МАЙЖЕ НЕ МОЖЛИВО. Під загрозою наші дачні ділянки і членські внески! Хто не хоче своїми коштами поліпшувати добробут родини Веселових, хто хоче щоб в Товаристві був обраний Головою ЧЕСНИЙ КЕРІВНИК, який буде в першу чергу дбати про покращення добробуту на масиві, а не про збільшення для себе зарплати – Об’єднуйтесь для спільних дій в ініціативну групу! Пишіть Заяву про негайні Збори!!!. Телефони: 0675966574 (голова ревкомісії Чужикова Ірина), 0685638080 ( Тетяна член СТМ)

  8. Повідомлення для садівників!
    Шановні садівникі! 01.01.08 правління масиву провело засідання, де було присутньо 11 членів правління. На цих зборах було проголосовано та прийнято рішення обрати тимчасово виконуючим обовязки голови масиву Солтан С.Г. Але це рішення не задовільнило Веселових та їх компанію! Тому, вони дочекалися, коли частина членів правління поїдуть на відпочинок і провели ще одне засідання правління, на якому 7 членів правління (меншість від усього складу правління) переголосували і обрали т.в.о. Веселова !!!!!! Очевидний факт фальсифікації рішень правління!!! Ці 7 членів правління свідомо здійснили злочин приховавши від Державного реєстратора попереднє рішення правління від 01.01.08! Завдяки чому Веселов нарешті досягнув своєї мети – дорватися до керівництва масивом, та до наших коштів! Веселов почав керувати масивом з чисельними порушеннями Статуту: переобирає членів правління, не призначає дату позачергових Загальних зборів( щоб садівники обрали постійного голову масиву), не хоче надавати ніяких документів для перевірки ревізійній комісії, на вимогу ревізійної комісії не створює комісію по передачі документів та матеріальних цінностей! Існування нашого садівництва під загрозою!!!
    Оприлюднюю список членів правління, які здійснили злочин по фальсифікації рішень правління :
    1. Веселова Н.А.
    2. Ушарук В.М.
    3. Лещук В.Г.
    4. Лещук В.Р
    5. Терефельський С.
    6. Ярославцев Р.Б.
    7. Твардовський М.С.
    В кожного члена нашого товариства є можливість запитати у цих людей навіщо вони так вчинили та вимагати діяти згідно Статуту СТМ “Прикордонник” та Законів України !

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер