<

Знову демонтують декілька сараїв без документів у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:33 | 6.01.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
3297
/ коментарів 11

У Нововолинську планують знести самовільно встановлені господарські споруди.

Відповідне рішення 6-го січня прийняли на виконкомі Нововолинської міської ради.

Демонтують самочинно встановленні споруди, що знаходяться на вулицях Героїв АТО поблизу будинків 20, 22, 28, 30; Сонячній в районі будинків 7, 9, 11; Куліша поблизу будинків 5, 9, 11 та Сірка поблизу будинку 8.

Як зазначив керівник муніципальної варти Нововолинська Сергій Смолярук, більшість цих споруд в аварійному стані, ними ніхто не користується. Також на ці об’єкти скаржаться мешканці міста.

Власників решти будівель, які переобладнали в гаражі, притягують до відповідальності спільно з працівниками ДБК, зазначив Смолярук.

Нагадаємо, у Нововолинську демонтували 14 незаконно встановлених забудов.




коментарів: 11
  1. ці незаконні споруди,в 90- х врятували життя багатьом людям,їм пам.ЯТНИК потрібно ставити,кожна родина тримала тоді поросят в цих незаконних спорудах,я дякую цим людям які побудували ці сараї!!!

  2. ці муніципали не застали тих часів коли зарплати не платили .а люди жили за рахунок дачі,і города…..та будували такі сараї щоб тримати поросят!!!щоб якось вижити!!

  3. дякуючи Богу і тім сраям ,люди не вмерли з голоду!!!кожен мав дачу,город,і споруду таку біля будинка…отож ці незаконні споруди,не дали людям вмерти з голоду,було сальце!!!шкварка!!!

    • Згідний, що з їх допомогою люди пережили важкі часи, але ці часи вже в минулому, зараз вони стали нікому не потрібні, і погодься що вигляд у них досить огидний на фоні міста. Я думаю що прийшла вже пора їх потроху позбуватися.

  4. Замість того щоб наркоточки закривати, то вони повною …рньою займаются за кошти платників податків !!! Сором !!!

    • По ідеї наркоторговцями має займатися поліція, а муніципали слідкувати за благоустроєм.

  5. За що їм платити зарплату ??? За знесення гнилих сарайчиків ? Більше нема чим займатись ! Позорище .

  6. Коли будувались навколишні будинки,то тоді не було газу, ці сарайчики були побудовані для зберігання вугілля. Провели газ і вони вже непотрібні, навіщо розводити антисанітарію, це і щурі, і інша нечисть. Знести та побудувати дитячі майданчики.

    • Знову дитячі майданчики… та вже дітей немає стільки, скільки є майданчиків

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер