<

Знімав працівників копальні прихованою камерою: на шахті №9 «Нововолинська» знову поліція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 19.09.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
18908
/ коментарів 16

19-го вересня на шахту №9 «Нововолинська» приїжджала слідчо-оперативна група поліції. Як розповіли працівники копальні, їх та держпідприємство приховано знімав бодікамерою товариш новопризначеного директора Сергія Троцька.

Нагадаємо, 5-го вересня міністерство призначило в.о. директора копальні Сергія Троцька. 9-го вересня він з «тітушками» та юристом приїхав на підприємство, шахтарі виступили проти його призначення.

12-го вересня йому колектив висловив недовіру, відмовилися з ним працювати та спускатися у шахту. 243 гірники підписалися під заявою про недовіру, це 80% працівників. Наразі копальня не працює, вугілля не добувається.

Як розповів БУГу професіонал з антикорупційної діяльності Павло Голота, сьогодні на шахту гірники викликали поліцію, адже виявили у чи то водія, чи то товариша Троцька – Ігоря Близнюкова приховану камеру, якою він знімав працівників, їхні розмови та територію держпідприємства. Хоча сам Близнюков не являється працівником шахти №9.

“У нього також був роутер, напевно, все транслювалось онлайн. Навіщо і кому це потрібно не зрозуміло. Можливо, фільмували самих активних, щоб потім їх «виловлювати» по місту, я не знаю”, – каже Голота.

Працівники поліції вилучили незаконну знахідку.

Також на території підприємства в автівках цілодобово продовжують знаходитись охоронці Троцька, які більше схожі на «тітушок». За інформацією Аверсу, платять кожному з них по тисячі гривень вдень. Ввечері 18-го вересня навіть стався конфлікт між «тітушками» та жителями села Литовеж, які приїхали з ними говорити.

Троцько розповідав БУГу, що приїхав очолювати шахту з охоронною фірмою, щоб до нього не застосували фізичну силу. У планах у нього розвивати копальню, збільшити видобуток вугілля та заробітну плату на підприємстві.

Голота додав, що з 9-го вересня шахта не працює, вугілля не добувається. Гірники не приступатимуть до роботи, доки міністерство не скасує наказ про призначення Троцька.

Читайте також:

Шахту №9 окупували «тітушки».

Колектив шахти №9 «Нововолинська» відмовився спускатися у копальню та висловив недовіру новому директору.

На шахту №9 «Нововолинська» приїхав новий керівник: працівники копальні стверджують, що це рейдерське захоплення.




коментарів: 16
  1. С.Б.У. Угов ви де? тут використовують СПЕЦІАЛЬНІ ТЕХНІЧНІ ЗАСОБИ НЕГЛАСНОГО ЗБОРУ-ФІКСАЦІЇ ІНФОРМАЦІЇ …

  2. Треба завтра цю банду вже напевно брати в свої руки. Трохі ГУЛЬ понабивати.

  3. Ау! Чому наказ міністра про призначення нового директора не є законним? Може пора компетентним органам зайнятися страйкуючими. В нас в державі є закон? Чи каждий собі закон?

  4. Агов додік у вкраїні війна,а у СБУ роботи на пару років вперед.Чи вони мають слухати маразм паші голоти.

  5. Голота професіонал з антикорупційної діяльності, люди несмішіть!!! Скажіть скільки Аверсу відстібнули за замовлені репортажі. Шахта іде на закриття, більша частина шахтарів розраховані по скороченню або переведені, про який ви розвиток говорите, схаменіться!!!

  6. Я бачу зібралися прошмандовки Вєнгріна .Молодці шахтарі,тримайтеся ,збережіть шахту в такий тяжкий час для України.А тітушкам і новоприбулому керівництву повістки і захищати нашу неньку Україну.

  7. Я не хочу в тюрму. Дайте мені трошкі вкрасти і втікти разом оксанкою за бугор. Вам що тяжко?

  8. 1001% звільнився з дп волиньбезвугілля. І все одно сидить кожен день в дп. Мабуть ще нічого не вкрав…

  9. А якже, бабки венгрін заплатив, а пашенька наобіцяв як завжди золоті гори, от і мусить сидіти

  10. Царкі ділять владу а прості шахтарі страждають середній заробіток падає а сімю треба кормити лаву давить людям пів року до пенсії бачу ми недоробим

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер