<

Змагання на приз газети “Наше місто” вже стали традиційними

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:49 | 23.04.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

21-го квітня, у міському парку культури та відпочинку відбулися змагання з легкоатлетичного кросу на приз газети «Наше місто».   Кросовий біг, який щорічно проводиться на відкритому повітрі, – найдоступніший вид легкої атлетики і користується популярністю серед молоді.  

На старт легкоатлетичного кросу зібралося близько ста школярів. Під егідою відділу у справах молоді та спорту міськвиконкому дівчата та хлопці змагалися на дистанції 500 та 1000 м. Головний суддя змагань – Степан Міщук, директор ДЮСШ управління освіти.  Найкращий результат – І місце серед дівчат дистанцію у 500 м  здолала Марія Сацюк, НВК №1-колегіум; ІІ – Соломія Нестерук, ЗОШ №7; ІІІ – Анна Хакіна, ЗОШ №7. І місце серед юнаків дистанцію у 500 м виборов Вадим Сидоров, ЗОШ №5; ІІ – Олексій Калашніков (гімназія); ІІІ – Андрій Шпиняк, ЗОШ №8,- повідомляє сайт міськради.

Найкращий результат – І місце серед дівчат дистанцію у 1000 м здолала Христина Боярин, ЗОШ №7; ІІ – Яна Семенчук, ЗОШ №8; ІІІ – Анна Сініцка, ЗОШ №3. Серед юнаків першим здолав дистанцію у 1000м і гідно посів І сходинку у змаганнях Олександр Дорош (гімназія); ІІ – Дмитро Дитрук, ЗОШ №3; ІІІ – В‘ячеслав Левицький, ЗОШ №3.

Усі призери нагороджені грамотами відділу у справах молоді та спорту міськвиконкому, а також солодкими подарунками від міського часопису «Наше місто» та абонементною передплатою видання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа