<

Зловмисники розбили скло в машині нововолинянки. Жителі обурені такою ситуацією в місті

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:20 | 28.08.2017 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
15
/ 1 коментар

У Нововолинську невідомі розтрощили заднє скло автомобіля марки “Рено”. Інцидент трапився 27-го серпня.

Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook власниця автівки. Жінка шокована такою ситуацією в Нововолинську.

“Наше місто рулить! Ранок зустрів нас розбитим склом у машині! Стрес! Додаткові витрати! Чи варте місто твоєї праці? Я вже сьогодні почула безліч порад, як потрібно поводитись, якщо живеш на “Дикому Заході”. Мені більше підходить стара спокійна Європа, де почуваєшся розслабленим і не отримуєш постійних стресів від щоденного побуту. Так набридло боротись і виживати. Боротись за все: за порядок, за навчання дітей, за продукти в магазинах, аби, часом, не вмерти від того, що купиш, бо тебе ніхто не захистить… Накипіло”, – йдеться у дописі.

Люди не залишились осторонь цієї ситуації та почали активно висловлюють своє обурення в соцмережах.

“Ще такого свавілля як зараз на вулицях я не пам’ятаю. Куди дивиться влада? Де наш мер? Де поліція, патрулі? Хаос повний… Нема слів…”, – Ірина Мороз.

“У нашому місті межі дозволеного перейдено. Влада не є владою, якщо не може навести порядок”, – Юлія Синякова.

“В місті діє організація “Варта порядку”. Та, на жаль, результатів її роботи не видно”, – Olexandr Yevstifeykin.

“Немає влади в місті. Є придатки до посад (надіюсь, не образяться) з совковим мисленням, які однією ногою вже на пенсії. Сидять на чемоданах, але ще тримаються посад. І їм справді начхати на вас, на двори, на порядок в місті”, – Руслан Влодарчик.

“Це стандартна ситуація в місті. За останні 6 місяців у трьох моїх знайомих побили вікна,  у двох – “викорчували”акумуляторив іншого бензин злили. Дикий захід”, – Ihor Hnatiuk.

“Сьогодні слухали, що наше місто процвітає. Питання: від чого?”, – Яна Крупник.

Зауважимо, що 27-го серпня під час урочистостей із нагоди Дня шахтаря Віктор Сапожніков наголошував на тому, що Нововолинськ – динамічне, успішне та красиве місто.




один коментар
  1. Я можу підказати, що треба зробити для того, щоб спокійно жити і не боятись за автомобілі. Потрібно встановлювати камери спостереження над кожним підїздом багатоквартирного будинку, а краще декілька. Потрібно всім мешканцям будинку скластись і обгородити будинок, замовити в охоронній фірмі охоронців, які будуть слідкувати за кожним, хто пройшов в під’їзд, а краще щоб кожен мешканець отримав перепустку. А хто не має перепустки(чужий) може зайти тільки за згоди мешканця, який його запросив.
    Ви напевно скажете дорого…
    Але крадіжки ваших квартир і авто обходяться дорожче. Наприклад охоронна фірма візьме 10000грн за місяць. Але якщо в будинку 100 квартир, то це лише 100грн в місяць з квартири. Огорожа будинку коштуватиме ще 1000 грн з кожної квартири. Це дрібязок, який подарує вам безпеку авто і квартири.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок