<

У Нововолинську злодій пограбував продавця на ринку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:16 | 19.02.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарів 7

18 лютого 55-річна жінка звернулась до поліції із заявою, що
грабіжник відкрито викрав із торгівельного контейнера на місцевому ринку два светри на загальну суму приблизно 1000 грн. Зловмисника оперативно затримали, незаконно здобуті ним речі вилучили.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Волинської області.

18 лютого, до поліції за допомогою звернулася 55-річна жителька Нововолинська. Жінка повідомила, що зловмисник відкрито викрав із торгівельного контейнера на місцевому ринку два светри. Сума завданих матеріальних збитків становить 1 тис. грн.

Співробітники кримінальної поліції оперативно встановили, що пограбування скоїв раніше судимий за крадіжки 34-річний місцевий житель. Викрадений одяг вилучили.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 КПК. Після оголошення йому підозри у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України, слідчі будуть клопотати щодо обрання волинянину міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Санкція статті передбачає максимальний термін покарання позбавлення волі строком до шести років. Досудове розслідування триває.




коментарів: 7
  1. Дійсно, у Нововолинську нині виходити неозброєним на вулицю, стало небезпечним для життя та здоров’я. Сьогодні особисто переконався. І то не вночі. Посеред білого дня. У маг. “Для Вас”, у центрі міста.

  2. Я непонімаю нашо це викладати?! Це зараз просто мєлочі!!! Чого немає в новинах шо біля 3 школи на жнях машина хотіла викрасти дитину?! Чого такого немає?? І я впевненний шо ви маєте таку інфу на разунок події тої… Заважили викраденню старшокласники і машина втікла…я незнаю яка машина….

  3. на Анатоля напевно був замах агентів путіна… чи сапога… не даремно він не розказує… злякався..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер