<

Зламана огорожа, сміття, руйнування покриття: нововолинців закликають берегти спортмайданчик ліцею №1

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:41 | 15.06.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
1322
/ коментарів 8

Заступниця міського голови Вікторія Скриннік, директор освітнього закладу Сергій Мороз, депутати та спортивна громадськість звернулися до мешканців міста з проханням бережно ставитися та цінувати спорткомплекс у ліцеї №1 Нововолинська.

Про це повідомляють на сайті міста.

За п’ять років існування, новий спортивний майданчик у ліцеї №1 Нововолинська, який був окрасою міста, через недбайливе ставлення мешканців міста, зазнає руйнувань.

Відвідувачам наголосили на важливості дотримання правил відвідування майданчика: не смітити, обирати відповідне взуття для штучного покриття, не їздити на роликах та велосипедах на бігових доріжках та не вчиняти хуліганські дії тощо.




коментарів: 8
  1. Звикли жити у лайні? У власних помешканнях, мабуть, так само себе поводять?

  2. Перед тим як когось обзивати бидлом, проаналізуйте яка фірма виконувала роботи по влаштуванню стадіону, даючи гарантію на 10 років. Граючи у футбол, м’яч мав би відбиватися від більш міцнішої конструкції, а не від зварених до купи дротиків.

    • Йому то байдуже. Він того вже не прочитає. Головна мета його дописів, вибачте на слові, сернути своїм маразмом і повіятися далі всіх вчити як треба жити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер