<

Переказали 15 тис. грн: волонтери з Нововолинська відвідали на фронті військових, яким збирають кошти на тепловізор

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:51 | 18.07.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
1854
/ 1 коментар

Військовий капелан Павло Гаврилюк спільно з Євгенієм Недищуком в черговий раз вирушили на передову аби відвезти допомогу військовим. Навідались також до хлопців з Нововолинська, яким збирають кошти на тепловізор.

Силами небайдужих мешканців для військових з нашого міста було зібрано 16 тис. гривень на закупівлю необхідного пристрою. Лишилось ще 50 тис. гривень, адже ціна тепловізора – 66 600 гривень.

За допомогою бажаного пристрою хлопці матимуть змогу ефективніше виконувати бойові завдання та захищати населення від ворога. Розголос про збір на тепловізор оголосили матері та дружини військових, які проживають та працюють на території Нововолинської громади.

Представник ради церков «Скинія» Павло Гаврилюк навідав військових з окремого батальйону спецпризначення та відвіз необхідні речі, які вдалось придбати за кошти минулого збору на станцію підзарядки.

Будь-яка сума наблизить наших земляків до купівлі тепловізора. Підтримайте воїнів з Нововолинська та долучіться до збору коштів на тепловізор. Спільними зусиллями, разом до перемоги!

Реквізити банківської карти матері одного з військових:

Картка Приватбанку:  4731 2196 4914 7463 –  Людмила Фесюк




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця