<

Зібрали 57 тисяч гривень на дрони 14 бригаді: у Благодатному відбувся благодійний пікнік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:18 | 28.08.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
2010
/ коментарі 2

28-го серпня, у День шахтаря, у селищі Благодатне Нововолинської громади відбувся благодійний пікнік на підтримку Збройних Сил.

Захід розпочався о 16:00 у сквері за місцевим будинком культури. На імпровізованій сцені виступали музикантки з Луцька. Дівчата регулярно їздять у зону бойових дій та займаються волонтерством.

Під час дійства нагородили місцевих діток, які впродовж війни продавали власноруч виготовлені листівки та браслети, а виручені кошти віддали волонтерам.

Місцеві мешканці організували благодійний ярмарок, на якому продавали солодощі, юшку, шашлик, браслети, солодку вату, різноманітні напої та букети квітів.

Для дітей організували ряд майстер-класів та розваг. Малечу залучали до миловаріння, плетіння віночків, виготовлення магнітів, створення аквагриму, та спортивних ігор. Організатори розробили також три патріотичні фотозони, де кожен охочий міг зробити знімок на пам’ять.

Під час благодійного пікніка мешканці та гості селища зібрали 57 тисяч гривень.

“Кошти підуть насамперед на дрони для 14 бригади та найбільш вагомі потреби, адже попереду у нас зима, хлопцям потрібна термобілизна та амуніція. Решту коштів розподілимо між волонтерами, які їздять до наших хлопців на передову”, – розповіла у коментарі БУГу голова Благодатного Олена Леоненко.

Організаторами заходу виступили Ігор Мазурок, Роман Юзефович, церква Спасіння, благодійний фонд “Карітас”. За словами очільниці, до благодійного заходу залучили всі інстанції, які є у старостинському окрузі.

“Поки триватиме війна ми будемо робити все можливе, що залежить від нас, аби підтримувати наших хлопців”, – наголосила Леоненко.

Наприкінці благодійного пікніка фонд “Карітас” безкоштовно пригощав місцеву малечу різноманітними солодощами.




коментарів: 2
  1. а староста не хоче пояснити чому у селищі не лунають сирени повітряної тривоги?за все літо лише 2 раза була ,якщо кошти будуть іти через мазурка то частина може просто не дойти куди треба

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця