<

Жити хочеться у будь-якому віці: мешканка Нововолинська потребує допомоги для боротьби з онкохворобою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:16 | 2.08.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
2130
/ Коментарі відсутні

Хвора на рак молочної залози 37-річна жителька Нововолинська для боротьби із недугою змушено щомісяця приймати дороговартісні ліки за 35 тисяч гривень. Самостійно жінка не може зібрати дану суму, тому постійно звертається за допомогою до небайдужих.

На таргет “Ібранс”, який і допомагає жінці вижити, маючи 4-ту стадію раку, щомісяця потрібно витрачати понад 35 тисяч гривень, – пише Тетяна Куценко у фейсбуці.

“Я прожила і так вже багато для останньої стадії, таку думку мені сказала людина, напевно, не подумавши. Дійсно лікар давав 4 місяці з огляду на метастази множинні в печінці та легенях. Але я не могла змиритися, шукала постійно”, – йдеться у повідомленні.

Метастази від онкохвороби зникли, зазначає жінка,але ліки приймати потрібно стільки скільки будуть допомагати.

“Лікування раку молочної залози останньої стадії є для мене дороговартісним 35 000 грн кожного місяця, але це єдиний шанс в боротьбі за моє життя. На жаль грошове питання в закупівлі дієвих таргетних препаратів при лікуванні раку в нашій країні – велика проблема,здається просто цього ніколи не буде. Людина залишається сам на сам зі своїми проблемами і занурюється в стан безвиході. Просити нелегко, але просити допомоги для порятунку життя не соромно, а просто необхідно”, – додає Тетяна.

Жити хочеться в будь-якому віці, зазначає жінка. Зараз Тетяні 37 років, 8 з яких, вона живе з діагнозом “рак молочної залози”, три останні – на 4 стадії.

“Хтось напише так не може бути, а я відповім може і я цьому живий приклад і в мене є всі докази: біопсії, КТ, упаковки від прийнятих ліків, але, на жаль, державі це нецікаво…Тому живу від курсу до курсу у пошуках людей, які підтримають і зрозуміють мою безвихідь”, – резюмує онкохвора мешканка Нововолинська.

Щоб допомогти жінці, переказуйте кошти за реквізитами:

ПриватБанк 5168 7574 0887 1814 Куценко Тетяна




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця