<

Житло для переселенців, плетіння сіток та оздоровлення діток за кордоном: у Нововолинську мер провів брифінг для ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:42 | 6.06.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
736
/ Коментарі відсутні

6-го червня на пресконференції міський голова Нововолинська Борис Карпус поінформував про основні напрацювання та події в місті.

Зокрема він розповів, що в місті працює вже три дитячі садочки, в яких обладнанні укриття. Продовжуються роботи з підготовки інших обєктів. Є доручення від Міністерства освіти, що необхідно до вересня підготувати всі заклади дошкільної та шкільної освіти для можливості розпочати навчальний процес в період воєнного стану.

Місто готується до випускного, який буде вкінці місяця. Зараз відбувається планування заходу. Адже діти повинні отримати медалі, гарне свято та спогади.

Також влада працює над оздоровленням діток за кордоном. Вже є домовленості з містами в Польщі, Німеччині та Франції.

У таборі «Прикордонник» тривають ремонтні роботи. Туди планують заселити ВПО, які наразі мешкають у гуртожитках та садочках, де з початком навчального року планують відновити освітній процес. В будиночках замінений дах, вікна, двері, електрика та освітлення.

Загалом близько 300-400 переселенців потребують житла.

Тож хто може прихистити переселенців або здати в оренду квартиру чи будинок, заповнюйте анкету https://forms.gle/Wwzce9Ae4ckvA1AJ6 або телефонуйте на гарячу лінію: 067 881 98 08.

Комунальники працюють попри ріст цін на пальне. Вивозять сміття, косять траву й стежать за порядком і чистотою в місті. Незабаром будуть облаштовувати нову зупинку навпроти колишнього магазину «Вопак», яка була закуплена ще торік.

Через звернення ТРО та військових розпочинають плетіння маскувальних сіток, адже в них є нагальна потреба і їх потрібно дуже багато. Тож всіх мешканців та переселенців закликають долучитися.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер