<

Жительку Нововолинська ошукали в інтернеті на майже 30 тисяч гривень

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:52 | 24.03.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Незважаючи на постійні застереження поліції волиняни все одно попадаються на гачок шахраїв.

Найчастіше люди потерпають під час купівлі товарів за оголошеннями через Інтернет, а також від телефонних спритників, – повідомляє прес-служба волинської поліції.

Тільки, 23 лютого, до волинської поліції надійшло десять повідомлень від ошуканих мешканців. Зокрема, п’ять з них стосувалися обману покупців через мережу Інтернет. Шахраї ошукали людей на понад 130 тисяч гривень.

Зокрема, цього дня до Нововолинського відділу поліції звернулася 41-річна місцева мешканка із заявою про те, що 21 березня невстановлена особа шахрайським шляхом під приводом продажу цигарок через мережу Інтернет видурила у неї майже 30 тис. гривень. Кошти потерпіла перерахувала через термінал самообслуговування у Нововолинську.

Майже 21 тисячу гривень втратила мешканка Одеси. Жінка через мережу Інтернет мала намір придбати спортивне взуття. Гроші перерахувала, а товар не надіслали. В такий самий спосіб шахраї ошукали двох ковельчан, які хотіли придбати ноутбук та запчастини до трактора. Чоловіки втратили майже по 2,5 тисячі гривень.

Майже на 40 тисяч ошукали шахраї одне із волинських підприємств на купівлі металевих труб.

Поліція звертає увагу, що шахраї вдаються до різноманітних хитрощів. Вони видають себе за продавців товарів і просять, аби їм перерахували завдаток за обраний покупцями товар. Однак, після отримання коштів безслідно зникають. Намагаються шахраї також під різними приводами дізнатися конфіденційні дані банківських карток людей з яких потім знімають кошти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок