<

Жителька Нововолинська потрапила в базу інтернет-шахраїв

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:54 | 18.04.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Користувачі соціальної мережі “ВКонтакте” просять бути обережними з мешканкою Нововолинська, котра пропонує роботу, вимагає передоплату 50 гривень і “забуває” про домовленості. 

Прізвище нововолинянки з’явилося в групі “Чорний список” – базі даних інтернет-шахраїв. У пості йдеться про те, що жінка пропонує роботу, яка полягає у розфасовці гудзиків. Після отримання передоплати вона не відповідає на телефон. На даний час зв’язок за вказаним номером взагалі відсутній.

“Люди, будьте обережні з такою особою Elena Savyuk, Нововолинськ, 12 жовтня 1986 р. Пропонує ось таку роботу. Робота полягає у розфасовці гудзиків. Вам дається 10 кг гудзиків – це приблизно 20 тисяч гудзиків. Їх потрібно фасувати у пакетики по 200 шт у пакетик. Вони усі одинакові. Пакетики Вам також присилаються. Відправка укр. поштою, працюємо лише з нею, тому що є населені пункти де немає інших перевізників. Заробітна плата 1200 грн за 10кг, 60% можете отримати в останні дні роботи, решту коли посилка буде у нас. Оплата на банківську картку яку вкажете.Наголошу зарання усе не офіційно!!! Є один нюанс, від Вас потрібна передоплата 50 грн. Вона повертається! Оплачуєте їй гроші на ось цей телефон 0967729661 і все, вона вас ігнорує, на телефон не відповідає, є ще одна сторінка в неї в однокласниках але закрита – так просто до неї не достукатись, пробувала 15 раз добавитись в друзі – відмовляє”, – пишуть в групі.

Користувачі соцмережі залишають коментарі під новиною, вказуючи, що у згаданої жительки Нововолинська є багато сторінок в інтернеті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер