<

Жителі вулиці Дорошенка у Нововолинську в очікуванні якісного завершення ремонтних робіт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:34 | 4.10.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

На вулиці Дорошенка у Нововолинську тривають роботи фірми «Сантехмонтаж», замовником яких є ТзОВ «ВМП». Працівники облаштовують територію, де нещодавно привертала увагу перехожих здоровенна яма – тут ліквідовували неполадки в каналізаційній трубі, що перебуває на балансі м’ясокомбінату.

Тим часом мешканці вулиці щоденно контролюють цей процес. Кажуть, працівники засипали тільки в’їзд, на узбіччі глина так і залишилась. Але замовники робіт пообіцяли, що роботу продовжать. Люди чекають, щоб грунт осів і врешті можна було довести справу до кінця. І досі згадують, як минулого року власноруч тягали відра з глиною після аналогічного ремонтування труби.

Журналісти «БУГу», звісно, поцікавилися у підрядника Анатолія Коптюка, чи ще відносно довго триватимуть роботи. Діалогу, правда, не вийшло. Зате була нагода зрозуміти його позицію і згадати відчуття очищення сповіддю.

«Чого ви маєте до мене справу? Може, я їм надав в оренду екскаватор і вони ним користувалися й не доробили до кінця. Це не моє, ви маєте звертатися до м’ясокомбінату з питаннями, чого там яма. Якщо вони мене найняли, а я погано зробив, то вони мають до мене претензії ставити, а не ви. Ви «гадите» в тих інтернатах людей, які не мають до того відношення. Там все зроблено, просто земля «підсіла» через то, що три дні йшли дощі, і вона ще буде «підсідати». Чого ви мене чіпаєте і до мене дзвоните? Воно мені потрібне чи вам воно потрібне? Ви подивіться в той Інтернет, що на мене там «гадості» пишуть. Чи це моя каналізація, чи моє подвір’я, чи моя дорога, скажіть, що там мого є? Має відповідати власник того, а не якась постороння людина. Не ви маєте оприділяти, хто як зробив,-  це власникова робота. До мене, як до підрядника робіт, має власник казати, що я того й того не зробив. Бо навіть за те, що я зробив, він мені не заплатив. Ви маєте спитати власника, чого взяли таку організацію, а не оприділяєте, зробив погано я чи добре, розумієте? Ми з цією жінкою домовлялися (мешканкою вулиці Надією Станицькою – авт.), що якщо буде щось не так, вона мені дзвонить, а не на інтернет-видання. Земля буде сідати до 70 сантиметрів, це здоровенна яма. Природній процес. Але питання стоїть в тому, що це не моє, а ви на мене грязь ллєте. Вони не хай на мене що хоч говорять, комбінат за це відповідає, а не я. Чого я маю робити дорогу за свої кошти? Туди треба буде везти 5 машин землі. Я що, маю за свої гроші брати солярку, шукати землю ітд? Це 3-5 тисяч гривень. Після того, як я зробив роботу, є такий технічний нагляд від замовника, який приймає цю роботу. Вони були задоволені. Воно все одно через зиму все провалиться. Але за це не я маю відповідати, а власник каналізації. От ви мені дзвоните, яке я маю відношення до тої ями – нуль. В мене роботу прийняли. Було чистенько, якісно, «вилизано». Та тільки природа втрутилася. Ви маєте висловлювати претензії до м’ясокомбінату. Хай там скажуть, що взяли погану фірму, яка їм погано виконала роботи. Запитайте головного інженера Олександра Петровича, скільки він мені заплатив. Він ще не знає, де 10 тисяч взяти, щоб заплатити мені за роботу, яку я зробив, крім того, що було в нас домовлено», – такі аргументи почули від Анатолія Васильовича.

Головний інженер м’ясокомбінату коментар давати відмовився. Він відзначив, що це не телефонна розмова: «Я одним реченням скажу: є договір, його потрібно виконувати. Якщо взявся, треба робити до кінця».

Нагадаємо, видання вже писало про конфлікт жителів Вулиці Дорошенка у Нововолинську з фірмою “Сантехмонтаж”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок