<

“Курча, що за робітники”. Жителі Сокаля шоковані ремонтом дороги фірмою “Сантехмонтаж”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:14 | 20.06.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
17
/ коментарів 8

Підприємство “Сантехмонтаж” на чолі з директором Анатолієм Коптюком займається ремонтом дороги у місті Сокаль. Місцеві жителі вражені таким виконанням робіт та жваво обговорюють його в інтернеті.

У Сокалі ремонтують дорогу, а саме частину дорожнього полотна біля будинків 45, 46, 47 на вулиці Героїв УПА. Виконує роботи фірма “Сантехмонтаж”, замовник – виконавчий комітет Сокальської міської ради, вартість поточного ремонту – 146 682 гривень.

3-го червня дорожники розпочали підготовчі роботи і вже незабаром у інтернеті з’явилися перші коментарі щодо якості виконання ремонту.

“Зробили дорогу. Цілих кілька квадратних метрів, все решта залишили, як було. Героїв УПА, біля будинків 46, 47, 49, 50”, –  пише у мережі Фейсбук Фёдор Левчук.

Роботі “Сантехмонтажу” він присвятив цілий пост.

Anna Perepelica: Боляче вже дивитися на те все…

Nadijka Nadijka: А нічого і не зміниться!!! Треба починати з себе!!!

Наталя Мазуркевич: Завтра ж візьму квиток, приїду і сяду за асфальтний каток…))))) в даному випадку обговорюється конкретна ситуація і конкретні особи, які за це отримують зарплатню і дана місцева влада, якій виділені кошти на ремонт доріг…

“Сокаль точно не поміняється, поки за таку роботу не притягнете за вухо верхівку. А взагалі, навчіться вибирати владу”, – Руслан Митько

Нагадаємо, що 8-го червня у Нововолинську на вулиці Маяковського було здійснено огляд місця, де підрядник Анатолій Коптюк робить реорганізацію теплотраси. У присутності поліції МНСники демонтували трубу і відправили на експертизу. Попередньо мешканець Нововолинська помітив, що всередині труби мають зношений вигляд.




коментарів: 8
  1. Треба цього махінатора сантехмонтаж посадити з повною конфіскацію його майна за розкрадання коштів .

    • По сумах озвучених по проектах ,якими вони займаються , я б несказав ,що дешево , а що роблять , як,ВИ, виразились то це правда!!!

  2. приїдьте подивіться як там положений асфальт. і замовкніть назавжди. сантехмонтаж слава.

    • Вчора приїхав з Сокаля, від родичів, бачив ту ділянку. То я скажу, що гіршого ремонту в житті не бачив! Я б таких працівників підвісив за яйця, а потім проїхався катком, бо такий ремонт – це просто знущання над людьми!

  3. Дорога Сокальська громадо ,залишається лише щиро Вам по-сусідськи поспівчувати,поскільки по такому асфальту, укладеному сумнозвісною дорожньо-будівельною фірмою Ви довго не поїздите і не походите

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок