<

Жителі Нововолинська цієї зими для відпочинку найчастіше обирають Буковель

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:30 | 6.01.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
12
/ коментарів 5

“БУГ” дізнався про особливості зимових вакацій  і новорічно-різдвяних свят 2017 для нововолинців. Які курорти найчастіше обирають жителі Нововолинська цієї зими – читайте на нашому сайті.

Вітчизняні курорти залишаються такими ж популярними, як і в минулому році. Зі слів директора туристичної фірми “Панова Тревел” Павла Зусько, найчастіше цієї зими за незабутнім відпочинком нововолинці вирушають на Буковель. Вартість відпочинку залежить від умов житла, інфраструктури тощо. Активні жителі міста готові заплатити 1050 гривень за три дні катання на лижах, сноубордах. Кожних вихідних на курорт із Нововолинська відправляється група із 30-ти осіб.

Зрештою, все залежить від бюджету туриста – хто і що собі може дозволити. Є частина мешканців міста, яка обирає відпочинок в Закарпатті, поряд із замками і водоспадами. У Закарпатті безліч чудових місць, туристам пропонують великий вибір туристичних закладів, розташованих у наймальовничіших куточках області.

Питання ціни теж актуальне, клієнти турфірм хочуть, щоб було комфортно, а заодно й недорого. Відтак, Закарпаття – на другому місці за популярністю серед нововолинців, які бажають якісно і недорого відпочити на свята.

Скільки б не говорили про ріст курсу долара, який вплинув і  на туризм, проте ті люди, які їздили відпочивати за кордон – їздять і далі. На третьому місці серед курортів, які взимку обирають жителі Нововолинська – Єгипет, Арабські Емірати.

Туристи вилітають релаксувати  до Єгипту, тим більше, що зі Львова є прямі авіарейси на курорти. Ціни міняються буквально щодня – від 500 доларів на двох осіб.

Найбагатші нововолинці обирають Індію, Мальдіви, Шрі-Ланку.

Найменшою популярністю користуються автобусні тури Європою. Туристи, каже Павло Зусько, стали ліниві та не мають бажання гаяти час на відкриття віз. Наприклад, якщо раніше всі документи клієнтів на відкриття Шенгену подавала фірма, то тепер кожен потенційний турист має подавати свої документи лише особисто.

Який би курорт ви для себе не обрали, зустріньте Різдвяні свята з гарним настроєм!




коментарів: 5
  1. А на яких підприємствах Нововолинська заробляються такі гроші,що можна собі позволити такі відпочинки?

  2. Нє, нє в Буковелі дорого. Раз там відпочивала з братішками, то стільки бабла пошло. Вже краще ну не знаю, в парк піти з санок покататися, аніж в Буковель… Канєшно зараз всі гроши мають то позволяють собі таке, а я нє. Такшо не треба мені ті Буковелі. Я в парк пройдуся.

    • Бідненька! Тобі, через той Буковель, навіть немає часу українську мову підучити!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер